Yves Craenis nieuwe CEO bij Brouwerij Du Bocq

Yves Craen werd door de raad van bestuur van Brasserie du Bocq Blanche de Namur TdM Gauloise Triple Moine aangesteld tot nieuwe ceo. In het verleden was Yves Craen onder meer aan de slag als horecamanager bij AB Inbev België. Nadien werkte hij onder andere bij Corelio Media en meest recent bij Jacobs Douwe Egberts waar hij een managementfunctie voor de Benelux bekleedde.

“Ik ben blij met de kans die ik kreeg om terug te keren naar de Belgische brouwerijsector en nog meer om Brasserie du Bocq te vervoegen om hen te ondersteunen in de volgende ontwikkelingsfase, nadat zij zich eerder onder meer sterker op de Belgische markt zijn gaan manifesteren en ook een nieuwe afvul- en distributiecentrum hebben geopend. Ik kreeg de kans om Stefan Keersmaekers (Brouwerij Corsendonk, tevens eigenaar van Brasserie du Bocq) te ontmoeten. Wij delen dezelfde waarden en ik was snel overtuigd van het bedrijf en zijn uitzonderlijk erfgoed. Samen met alle medewerkers wil ik de knowhow en de traditie die Brasserie du Bocq uitstraalt, verder blijven benadrukken”.

“Samen hebben wij grote ambities voor dit prachtige bedrijf, rijk aan traditie sinds 1858”, aldus nog Stefan Keersmaekers.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*