Wijnhuizen smelten samen in een nieuwe (web)winkel

Wijnhuizen Grape House of Wines en Wineplus, respectievelijk eigendom van Maxim Geurden en Koen Claes, voegen hun huidige locaties in Dilsen-Stokkem en de Vennestraat in Genk samen om een gloednieuwe wijnwinkel op te richten. De nieuwe onderneming, Grapeness genaamd, komt aan de ingang van Genk, aan de Tennislaan waar momenteel viswinkel Vandermaesen, pluimveewinkel Lieben en bakkerij Koek en Brood gevestigd zijn. De bouw van de moderne wijnwinkel is volop aan de gang en zal naar verwachting eind dit jaar voltooid zijn.

Koen Claes en Maxim Geurden

Grapes House of Wines en Wineplus werkten al eerder succesvol samen en gaan nu een stap verder door te fuseren onder de naam Grapeness. De verenigde wijnspecialisten willen met deze nieuwe onderneming aanzienlijke vooruitgang boeken.

De nieuwe wijnwinkel, die meer dan 100 vierkante meter beslaat, zal het publiek een gevarieerd aanbod van kwaliteitswijnen bieden. In de winkel zullen prachtige displays te zien zijn met wijnen uit verschillende prijsklassen. Daarnaast komt er een proefeiland waar klanten wijnen kunnen proeven en wijnproeverijen en andere evenementen kunnen worden georganiseerd. Een ruim magazijn zal beschikbaar zijn voor de opslag van de inventaris.

Grapeness

Maxim en Koen zien Grapeness als de volgende stap in hun groeiverhaal, waarbij ze individuele wijnliefhebbers, bedrijven en de horeca bedienen met een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen en mousserende wijnen. De fysieke winkel wordt ook gekoppeld aan een nieuw virtueel platform, zodat klanten met een paar klikken gemakkelijk uit het hele assortiment kunnen bestellen.

De bouw van de nieuwe winkel in Genk zal naar verwachting eind oktober of begin november 2023 voltooid zijn. Hoewel de exacte openingsdatum nog moet worden bepaald, zijn de eigenaars ervan overtuigd dat Grapeness een one-stop bestemming zal zijn voor kwaliteitsproducten, waaronder verse vis, gevogelte, ambachtelijke broodspecialiteiten, gebak en de beste wijnen en champagnes, net op tijd voor de feestdagen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*