Webinarreeks ‘Mensen maken de voedingsfabriek van de toekomst’


Je bedrijf performanter maken? Het kan, mits je je verzekerd weet van de werkgoesting en betrokkenheid van je medewerkers. In deze webinarreeks geeft Workitects inzichten over hoe je werkbare jobs en een wendbare productie kan organiseren, en hoor je van vier voedingsbedrijven hoe zij hun verandertraject op dat vlak hebben aangepakt.

Flanders’ FOOD voerde de afgelopen vier jaar samen met Workitects en Alimento het project WIFI2020(Workplace Innovation for the Food Industry) uit. Ondertussen startte een nieuw project: Operator 4.0. Via deze webinarreeks willen we resultaten uit deze projecten delen met bedrijfsleiders, productie- en HR-managers en leidinggevenden.

PROGRAMMA 
Deel 1:  11 maart 13u30-15u00De impact van arbeidsorganisatie op werkbaarheid van jobs en de wendbaarheid van organisaties
Het Workitects organisatiecanvas als raamwerkGetuigenis van Els Van Remoortel (Remo-Frit)
Deel 2:  18 maart 13u30-15u00 Goesting geven vanuit visieOrganiseren in stromenGetuigenis van Stefanie Denys (Delino)
Deel 3:  23 maart 13u30-15u00 Leiderschap delenSamenwerken in teamsGetuigenis van Jovanka Van Driessche (Eclair)
Deel 4:  30 maart 13u30-15u00 Werkbaar werk ontwerpenSystemen volgen de structuurGetuigenis van Nele Union (Vandemoortele Izegem) 
Volledig programma
Ik schrijf me in!

This post is also available in: Nederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*