Volop zomer dankzij Tönissteiners nieuwe, frisse smaak: Exotic Fit

Tönissteiner voegt binnenkort een nieuwe smaak toe aan haar assortiment: Exotic Fit. Deze nieuwe verfrissende smaak is een mix van sinaasappel met exotische passievrucht en mango. Met 12% sap en een flinke dosis vitamines C, B en E zal je met een stevige energieboost de zomer kunnen ingaan. Bovendien is het exotisch drankje laag in calorieën en zorgt het automatisch voor een beter humeur. Want wie wordt er nu niet gelukkig van een heerlijke verfrissende limonade?

Zomerse vibes verpakt in een blikje

Sinaasappel met exotische passievrucht en mango

De zomer komt eraan en wie zomer zegt, zegt frisse drankjes. Dat heeft Tönissteiner goed begrepen, want ze komen met een nieuwe smaak op de markt. De Exotic Fit is een overheerlijke en bruisende vruchtenlimonade. Ideaal dus om af te koelen in de zomer! En laag in calorieën met slechts 7 kcal per 100 ml. Het drankje bevat 12% sap van sinaasappel, mango en passievruchten. Bovendien is het gevuld met een flinke dosis vitamines C, B en E en zijn er geen toegevoegde suikers in verwerkt.

Kan je haast niet wachten om jezelf onder te dompelen in een zomerse stemming? We can’t blame you! De Tönissteiner Exotic Fit is verkrijgbaar bij Carrefour, Colruyt, Spar, Alvo, en de horeca.

www.tonissteiner.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*