Vijf awards voor Palm en Rodenbach

De brouwerijen Palm en Rodenbach ontvingen vijf awards tijdens de Brussels Beer Challenge: tweemaal goud voor Rodenbach Grand Cru en Palm Session IPA, éénmaal zilver voor Rodenbach Vintage, éénmaal brons voor Steenbrugge Bruin en een Certificate of Excellence voor Rodenbach Alexander.

Sven Stuer, General Manager: “ Het brouwen van uitgebalanceerde kwaliteitsbieren is de dagelijkse hoofdprioriteit van onze brouwmeesters bij onze Belgische brouwerijen Rodenbach, Palm & De Hoorn, ze slagen er gedurende decennia in de brouw- en rijpingsprocessen te verfijnen en tevens vanuit hun knowhow te innoveren. Het is fantastisch dat onze bieren wederom door de internationale vakjury worden geapprecieerd gelauwerd.”

Rodenbach Grand Cru & Rodenbach Alexander


Rodenbach Grand Cru is een uitzonderlijk Vlaams Rood Bruin bier van 6 % vol/alc dat zijn fris zure smaak en complexe fruitigheid dankt aan zijn 18 maanden rijping op eiken houten foeders. Rodenbach Vintage is een uniek onversneden Vlaams Rood Bruin bier van 7 % vol/alc dat gedurende 2 jaar rijpt op de beste eiken foeders, geselecteerd door brouwmeester Rudi Ghequire.
Rodenbach Alexander is een legendarisch krieken bier van 5.6 % vol/alc gebrouwen op basis van Rodenbach Grand Cru. Het rijpt gedurende 2 jaar op eikenhouten foeders.

Palm Session IPA


Palm Session IPA werd in maart 2019 gelanceerd. Dit nieuwe fris bittere bier van hoge gisting combineert een volle smaak met een toegankelijk alcoholpercentage van slechts 3,5 procent. Session IPA wordt in de speciaalbiermarkt als een van de grootste trends van het moment gezien.
Steenbrugge Bruin is een bruin abdijbier van hoge gisting, 6,5 % vol/alc vol van smaak met toetsen van zoethout en kaneel. De karamel mouten zijn mooi in balans met de lichte kruidigheid.
Fier op ons Bier – Fiers de nos Bières Royal Swinkels Family Brewers

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*