Verandering aan de top van Coca-Cola Services Belux

Thomas Oth verhuist van Denemarken en Finland naar België en Luxemburg als de nieuwe Belux Country Manager voor Coca-Cola Services. Hij treedt in de voetsporen van Ben Bijnens, die een nieuwe rol op zich neemt als Vice President of Operations, General Manager Northern Europe. In zijn nieuwe functie zal Thomas nauw samenwerken met An Vermeulen, Vice President en Country Manager Coca-Cola European Partners Belux.

Thomas Oth, 37, treedt in februari in dienst bij Coca-Cola Services, onderdeel van The Coca-Cola Company, als Country Manager Belux. Hij keert terug naar waar het tien jaar geleden allemaal begon. Voordat hij Country Manager voor Denemarken en Finland werd, was Oth onder meer Director of Sales and New Beverages bij Coca-Cola in België en Luxemburg. Deze jarenlange ervaring maakt hem tot een veelzijdig leider met een sterke focus op groei in elke zin van het woord: in het bedrijf, bij de medewerkers en op persoonlijk vlak. Na twee jaar als Country Manager voor Denemarken en Finland keert Thomas Oth terug naar zijn roots – met nieuwe Scandinavische ideeën op zak.

“Mijn huidige team omschrijft mij als een inspirerende en zorgzame leider, en dit past perfect bij mijn visie. Mijn belangrijkste prioriteit zal dus zijn om voor mijn nieuwe team te zorgen, zodat zij gelukkig zijn en hun best doen en bijdragen tot de groei van onze onderneming. Ik hoop elementen van de positieve Scandinavische werkcultuur te kunnen overbrengen naar onze activiteiten in België en Luxemburg,” zegt Thomas Oth. “De duurzaamheidsinspanningen van Coca-Cola zijn ook een belangrijk strategisch element en ik wil het belang van onze lokale wortels verder benadrukken. In mijn nieuwe functie zal ik daarom een filosofie voortzetten die gericht is op people en planet”.

Tomas Oth Coca-Cola België en Luxemburg

De opvolging van Ben Bijnens is bij Oth in goede handen. Bijnens begint aan een nieuw avontuur binnen Coca-Cola: na zeven jaar diverse functies in de Benelux te hebben bekleed, verbreedt hij zijn horizon als Vice President of Operations en General Manager van Noord-Europa. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de leiding van de verschillende Country Managers in de regio en zal dus in nauw contact staan met Thomas Oth. In Nederland zal Karlijn n ’t Veldt Ben Bijnens opvolgen als Country Manager Coca-Cola Nederland i.

Ben Bijnens: “Ik ben heel trots dat Thomas terugkeert naar België om het roer over te nemen. Thomas is een van onze vele talenten van eigen bodem, die de afgelopen jaren kansen op ontwikkeling en groei met beide handen heeft aangegrepen. Ik ben ervan overtuigd dat alles begint bij onze mensen. Mijn visie is het creëren van een cultuur van duurzame groei voor onze mensen, ons bedrijf en onze omgeving. Dat is waar ik me in Noord-Europa op zal blijven concentreren: de vooruitgang van ons bedrijf en onze samenleving, gedreven door getalenteerde en gemotiveerde mensen met een onverzadigbare honger naar groei.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*