Van Genechten Packaging bekroond tijdens European Carton Excellence Awards

Van Genechten Packaging (VGP) is twee keer beloond met een award voor duurzame en innovatieve verpakking tijdens de European Carton Excellence Awards van dit jaar. Een sterke prestatie, want vorig jaar ging het bedrijf ook met dubbel goud naar huis. De European Carton Excellence Award is Europa’s meest prestigieuze industrie prijs voor Vouw karton verpakkings oplossingen.

Ballonhouder

Voor de tweede keer op rij werd VGP winnaar van de Save the Planet Award gewonnen. Dat gebeurde dit jaar met BalloonGrip™, een volledig milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke ballonhouder.

Champagne

VGP ontving ook de Platinum Award voor Champagne Devaux Cuvée “D”. Hier gaat het om een verpakking is die ontwikkeld voor een Champagnemerk. VGP maakte een doos die een premium uitstraling weet te combineren met stevigheid. Tegelijk is de verpakking makkelijk aan te passen voor de verschillende variëteiten van het merk.

“Deze awards zijn voor ons de kers op de taart”, reageert Dimitri de Somer, directeur van VGP. “Vandaag moet verpakking beantwoorden aan vele vereisten en noden. Dan doet het goed om het harde werk van onze teams dit soort erkenning te zien krijgen door experten. En daarbovenop doet het ons natuurlijk plezier om onze klanten blij te maken door out of the box te denken.”

Bron: Made in Kempen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*