Uphill Brewing co lanceert een nitrokoffie, 100% veganistisch

Uphill Brewing Co lanceert twee soorten nitro koffie: een zwarte koffie en een Oatly Latte. Nitro koffie is een cold brew koffie waaraan stikstof is toegevoegd, waardoor hij romiger en zoeter smaakt. Geserveerd in een glas, is Nitro koffie echt als een Guinness met zijn romige schuim.

Elk blikje bevat 20 gram Fairtrade-koffie, gemaakt van Colombiaanse bonen en uitsluitend water en stikstof. Havermelk wordt toegevoegd aan de Oatly Latte. Het resultaat is een zeer zuiver en verfrissend product dat meer dan alleen liefhebbers zal aanspreken.
Annelies Browaeys en Matthias De Buck, de oprichters van Uphill Brewing Co, hebben al naam gemaakt in de Belgische koffiewereld: acht jaar lang runden ze met succes de fiets- en koffiebar Bidon in hartje Gent. Dit jaar werd in het hoekpand naast Bidon een tweede restaurant geopend: het Italiaanse Viola Coffee House. Met Uphill Brewing Co. verkennen ze nu de Belgische markt buiten de vertrouwde muren van hun cafés.

ijskoffie

“In New York, waar de broer van Matthias woont, is ijskoffie al heel lang erg populair; mensen drinken daar veel meer ijskoffie in de zomer en zelfs in de winter,” legt Annelies uit. “Maar ook in ons café hebben we gemerkt dat de vraag naar ijskoffie de laatste jaren enorm is toegenomen. Dat leidde ons naar de ontwikkeling van onze perfecte ijskoffie.”

Actieve levensstijl


In deze nieuwe onderneming combineren zij hun passie voor koffie en zakendoen met hun actieve levensstijl. “Wandelen, surfen, wandelen, fietsen, kamperen….. Wij zijn echte ‘buitenmensen’,” legt Annelies uit. “Met zo’n actieve levensstijl is een verfrissende dosis cafeïne perfect. Uphill’s Cold Brews bieden een natuurlijk alternatief voor alle energiedranken op de markt. De dranken zijn gemaakt zonder toegevoegde suiker en zijn veganistisch. Je kunt het onderweg drinken, verpakt in een blikje, maar het doet het net zo goed in je (wandel)rugzak.

Actuele verkooppunten

West-Vlaanderen : Bar d’O en Co’s Cabane in Knokke, Stut in Waregem.
Oost-Vlaanderen : Bunch in St-Denijs-Westrem, Glasfabriek, Ventura, Kleindok, Rivièra, Noon en Bidon in Gent, Boef, Huis van de Zaailing, Centrum ronde van Vlaanderen, Roodstop, Lake House,The Outsider en Hotond in De Vlaamse Ardennen.
Brussel : Gus, Fosbury & Sons en Casper

Hou zeker de website in de gaten
www.uphillbrewingco.com

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*