Uitnodiging Potato Days 2020 Live

De Potato Days zijn een begrip in de aardappelsector. Professionals uit de aardappelketen komen uit alle hoeken van de wereld bij elkaar om de nieuwste aardappelrassen te ervaren en om te netwerken. Ieder jaar in november wordt het evenement georganiseerd door verschillende bedrijven, waaronder HZPC. Ook dit jaar! Woensdag 4 november 2020 is dé dag. Die dag vindt Potato Days Live plaats op jouw (thuis)kantoor. Het thema is: Let’s connect!

Samenkomen in grote groepen is op dit moment natuurlijk ondenkbaar. Gelukkig biedt het digitale domein de aardappelveredelaar HZPC veel mogelijkheden om op creatieve manieren te verbinden. 

Dit jaar wordt een bijzondere editie. Patrick Overwijk, communicatiemanager HZPC “Met Potato Days Live presenteren wij een nieuwe manier om te verbinden. Een unieke digitale aardappelbeleving voor al onze telers, klanten, partners en andere aardappelprofessionals en -liefhebbers. We komen samen in onze virtuele studio; praten over de laatste ontwikkelingen, verrassen onze partners met inspirerende presentaties en natuurlijk presenteren wij onze belangrijkste rassen.”

Let’s connect

Woensdag 4 november staan bezoekers van de Potato Days Live in connectie. Op het digitale evenement delen sprekers als Pedro Sousa (McDonalds) en Gerard Backx (HZPC) ervaringen over de bijzondere tijd die bedrijven doormaken door COVID-19. Ze kijken naar mogelijkheden om elkaar te ondersteunen en versterken. Ook laat HZPC haar telers en partners aan het woord hoe ze een grotere bijdrage kunnen leveren aan de wereldwijde voedselvoorziening. Onderwerpen die onder andere naar voren komen zijn: circulaire landbouw, de relatie met aardappels en microbiomen, samenwerking in de aardappelsector, aardappelrassen die overal kunnen groeien…

Vanaf elke plek op de wereld kunnen aardappelprofessionals deelnemen aan het evenement; er is rekening gehouden met tijdzones en het evenement wordt (na afloop) vertaald in meerdere talen. Meer informatie over het programma en aanmelding is te vinden op www.hzpc.com/pd20.

Over HZPC

Opgericht in 1898, en geworteld in Nederlandse bodem, is HZPC uitgegroeid tot internationaal marktleider op het gebied van aardappelveredeling, pootgoedhandel en productconceptontwikkeling. HZPC biedt vernieuwende aardappelrassen, die zijn geoptimaliseerd voor lokale teeltomstandigheden. Het bedrijf deelt kennis en richt zich op oplossingen die inspelen op de klimatologische, culturele en commerciële uitdagingen binnen de voedselindustrie. Met ruim 400 medewerkers in 16 verschillende landen, en export naar meer dan 90 landen draagt HZPC bij aan de beschikbaar van verantwoord voedsel en het welzijn van miljoenen mensen wereldwijd.

We nodigen je graag uit voor Potato Days Live op woensdag 4 november.

connect

This post is also available in: nlNederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*