Tweemaal zilver voor De Bock

Brouwerij De Bock uit Beveren scoorde op de Brussels Beer Challenge en behaalde tweemaal zilver. In de categorie ‘Pale & Amber Ale: Golden Ale’ scoorde Remi een zilveren Medaille. In de categorie ‘Dark Ale: Strong Dark Ale’ scoorde Desideer ook een zilveren medaille. In deze categorie werden meer dan 50 verschillende bieren ingestuurd.“We zijn zo trots om met onze voorlopig enige twee bieren zo hoog te scoren in deze competitie”, vertelt Pieter De Bock.

“Wetende dat we als kleine brouwerij zowel grote Belgische en internationale Brouwerijen kunnen aftroeven geeft enorm veel voldoening. We zijn oprecht fier op onze beide bieren.Remi had in 2019 al een Bronzen Medaille gewonnen in deze competitie. Daarom is het voor ons nog een grotere voldoening om met dit bier 2 jaar later nog steeds, en zelfs hoger, te kunnen scoren op de internationale markt’.“

“De prijs voor Desideer was voor ons een echte verrassing”, vertelt Jordi Bruynseels. “Dit is ons nieuwste bier dat werd gelanceerd in mei 2021 en om dan al onmiddellijk zo hoog te scoren in deze competitie was totaal onverwacht. Zeker wetende tegenover welke andere bieren Desideer het moest opnemen.”Brouwers Pieter De Bock en Jordi Bruynseels dragen deze prijzen op aan hun grootvaders, Remi en Desideer. “Spijtig dat ze het niet meer hebben kunnen meemaken.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*