The Technology Hive lanceert studienamiddag voor drankenindustrie

The Technology Hive organiseert op 23 oktober 2019 “NXT in Brewing & Beverage” in het Lamot congres-en erfgoedcentrum te Mechelen. Deze studienamiddag staat in het teken van duurzame technologieën voor brouwerijen en de drankensector.

Duurzame oplossingen voor koeling, verpompen, filtratie, circulair waterverbruik en stoombeheer samengebracht in één evenement: dat is “NXT in Brewing & Beverage”, zegt initiatiefnemer Bart Van Bastelaere.

De studienamiddag gaat van start om 15.00u met een verwelkoming door biersommelier Sofie Vanrafelghem, die gastvrouw en moderator van dienst is. Vervolgens gaan The Technology Hive leden dieper in op de meerwaarde van duurzame materialen in de brouwerij- en drankenproductieketen. Om 17.30u wordt afgesloten met een netwerkmoment en walking dinner.

The Technology Hive bestaat uit 6 bedrijven, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied: EFC Belgium, GF Piping Systems, Spirax Sarco, Packo Inox, Verder en Ekopak. Met dit initiatief bundelen deze bedrijven hun technische know-how en engageren ze zich tot het aanbieden van duurzame technologieën.

Registreren voor “NXT in Brewing & Beverage” kan via: https://thetechnologyhive.be/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*