Terugkeer van de CFIA naar Rennes: 29 september – 1 oktober 2020

De taak van de organisatoren van beurzen en grote professionele evenementen is niet gemakkelijk in deze tijden van post-gezondheidscrisis! Enkele weken geleden zal de organisatie van het grote evenement voor de voedingsindustrie, de 24e editie van de CFIA, officieel gehouden worden in Nantes op 29, 30 september en 1 oktober 2020.

Deze keuze is vooral ingegeven door het feit dat het Rennes Exhibition Centre op dat moment helaas niet beschikbaar is. Ondersteund en aangemoedigd door de exposanten, bezoekers en jarenlange partners, en mede dankzij de steun van het Rennes Exhibition Centre, heeft de beurs nu de mogelijkheid om terug te keren naar het historische terrein. “Rennes is altijd het bolwerk geweest van de CFIA, in het hart van de belangrijkste Europese agrovoedingsregio. In de loop der jaren is het ook de grootste bijeenkomst van de IAA geworden dankzij de kwaliteit en de diversiteit van het aanbod. Met deze beslissing bevestigt de CFIA opnieuw haar ambitie om in 2020 een verenigend en zakelijk evenement te organiseren en nodigt ze nu al de hele beroepsgroep uit om deel te nemen aan de CFIA Rennes 2021, die op 8, 9 & 10 juni 2021 in het beurscentrum van de luchthaven van Rennes zal worden gehouden. “

“We kondigen ook onze beslissing aan om de eerste editie van de CFIA Toulouse uit te stellen naar een latere datum”, aldus de organisatoren van de show.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*