Tavola for foodlovers

Van 15 tot 17 maart moeten de hallen van Xpo Kortrijk zowat de smakelijkste plaats in Vlaanderen zijn tijdens de vakbeurs Tavola. De buers richt zich naar de delicatessenwinkels, retailers, foodservice en traiteurs. Gaandeweg proberen ze ook meer horecamensen aan te trekken!

Ook voor Horeca

Sinds 1982 onderscheidt Tavola zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks. Sterke marktleiders en ambachtelijke producenten brengen een bijzonder assortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke kwaliteitsproducten. Vooral de retail vond vroeger zijn weg naar de beurs maar de sector, ook die van de horeca is ondertussen zodanig vervlakt dat de beurs de aandacht verdiend van retailers, slagers, traiteurs, cateraars, kortom iedereen die met de laatste trends op gebied van delicatessen in de ruimste zin van het woord wil mee zijn.

Inspiratie

Tavola belooft ook dit jaar te inspireren. De hallen zullen gevuld worden met een mix van 500 sterke marktleiders en ambachtelijke producenten, van artisanaal tot trendy, van grote volumes tot kleinschaligheid, van toonaangevende bedrijven tot start-ups. Bekende merken en private labels, van klassiekers tot verrassende ontdekkingen van importeurs en verdelers uit België en het buitenland maken deze beurs tot een smakelijke inspiratiebron.

Beleving

Met de uitreiking van de Gouden Tavola die in de categorieën retail, delicatessen, foodservice en traiteur nieuwe producten in de schijnwerper plaatst bewijst Tavola haar uitzonderlijke zin voor productbeleving en uitgesproken aandacht voor nieuwe producten. Dit maakt van Tavola één van de mooiste, meest kwalitatieve foodbeurzen van Europa.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*