TAVOLA 2022: Geselecteerde delicatessen en high-end producten – 20-21-22 maart 2022 in Kortrijk Xpo

TAVOLA is dé vakbeurs voor foodprofessionals met een passie voor premium food en drinks. Van artisanaal tot trendy, van grote volumes tot kleinschaligheid, van toonaangevende bedrijven tot start-ups, van bekende merken tot private label, van klassiekers tot verrassende ontdekkingen. Dankzij de doordachte mix van 500 sterke marktleiders en ambachtelijke producenten ontdekt u er een uniek assortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke high-end producten.

TAVOLA is als vakbeurs uniek door haar focus op innovatie en door een uitzonderlijke productbeleving, en is zo om de twee jaar één van de mooiste, meest hoogstaande foodbeurzen in Europa. Afspraak van zondag 20 tot en met dinsdag 22 maart op TAVOLA in Kortrijk Xpo!

500 exposanten met enkel premium producten

TAVOLA 2022 presenteert 5 sfeervolle beurshallen met maar liefst 500 streng geselecteerde exposanten met fijne voeding en delicatessen. Onder hen heel wat bedrijven die om de 2 jaar trouw op de afspraak zijn, maar ook telkens +/- één derde van de exposanten die nieuw zijn ten opzichten van de vorige editie. Dus tal van ontdekkingen gegarandeerd, ook voor trouwe bezoekers. Het is 4 jaar wachten geweest op TAVOLA, dus het is nu meer dan ooit uitkijken naar dit unieke inspiratieplatform voor de foodcommunity. De deelnemers en productgroepen vindt u op www.tavola-xpo.be

Gouden Tavola: de culinaire innovaties van 2022

Proef en bepaal zelf de gastronomische trends van de toekomst. In de innovatiegalerij ontdekt u de selectie van de professionele jury en u brengt zelf uw stem uit om de winnaar van de publieksprijs te bepalen. De Gouden Tavola bekroont de meest opmerkelijke culinaire vernieuwingen van 2022 in vier categorieën, naargelang het verkoopkanaal:

• Retail (producten voor zelfbediening)
• Traiteur – Traditionele bediening
• Foodservice (voor cateringorganisaties)
• Delicatessen (voor delicatessenzaken)

Praktisch

zondag 20, maandag 21 & dinsdag 22 maart 2022 – van 10 tot 19u / op dinsdag tot 18u
Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Meer info: Kortrijk Xpo, 056 24 11 11 – tavola@kortrijkxpo.com – www.tavola-xpo.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*