Sweet Switch blijft maar exportmarkten veroveren met zijn suikervrij lekkers

Sinds begin dit jaar heeft het Torhoutse Sweet Switch alweer een bijzonder hoge vlucht genomen in het buitenland. CEO Sven Algoet is er niet weinig fier op dat hij inmiddels al in ruim veertig exportmarkten aanwezig is. Sweet Switch brengt wafels, confituren, chocolade en snoepgoed op de markt die het label suikervrij dragen. Volgens self made ondernemer Sven Algoet is suikervrij dé trend van de toekomst.

Voor Sweet Switch is 2020 nu al een opbeurend jaar. In Hongarije wordt dankzij een samenwerking met een distributiepartner het West-Vlaams lekkers inmiddels al in 260 winkels verkocht.  In IJsland werd een deal gesloten met de grootste distributeur van het eiland, die meer dan 100 professionals te werk stelt om alle supermarkten, maar ook apotheken en gezondheidswinkels te beleveren. Dichter bij huis (Nederland) werd het aanbod gelanceerd via een horeca-groothandel die 18 eigen vestigingen heeft. Wie deze zomer naar Portugal trekt zal ook daar van het Sweet Switch-assortiment kunnen genieten. Als voorlopige kers op de taart heeft Sven Algoet ook een doorbraak gelanceerd in een aantal luxehotels en dito clubs in Hongkong.

“Omdat het niet altijd veraf moet zijn is er ook goed nieuws van eigen bodem”, aldus de hyper dynamische Sven Algoet die in 2012 met zijn eigen zaak begon. “Colruyt start vanaf april ook op met de verdeling van onze producten. Hiermee zijn zijn we het enige merk binnen de suikervrije categorie die in alle merkverdelende supermarkten in België te koop is.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*