Stow: onderneming van het jaar 2020

Stow werd dinsdagavond 8 december 2020 geselecteerd tot onderneming van het Jaar® 2020. “We zijn verkozen op basis van onze groei, onze ambitieuze strategie, onze innovatie op de groeiende logistieke markt en onze reactiviteit op de ontwikkelingen en trends in de supply chain sector. We zijn er erg trots op dat we deze titel een jaar lang mogen voeren!”, aldus Jos De Vuyst, CEO van Stow Group.


Stowage en innovaties

Stow: onderneming van het jaar 2020
Stow: onderneming van het jaar.

Stow ontwerpt en produceert industriële opslagoplossingen. In deze sector is Stow Europese marktleider. Onze nieuwste innovatie is de pallet schuttle, Atlas® 2D-sjorren. Hiermee vervangen we vorkheftrucks in het magazijn Deze productinnovatie kent een razendsnelle marktlancering. Stow wil evolueren van Europese marktleider naar wereldleider, mede dankzij de expansie van Stow in de Verenigde Staten.


Jos De Vuyst, CEO van Stow Group: “Stow is een bedrijf dat zich voortdurend aanpast aan nieuwe markttrends, denkt de e-commerce markt. In de eerste helft van het jaar heeft de Covid-pandemie er stevig in gehakt … maar met een zeer resistent en creatief team, vonden we snel de juiste oplossingen. Stow zou nooit in staat zijn geweest om deze erkenning te ontvangen, zonder het vertrouwen van onze klanten en de dagelijkse inzet van onze RACK STARS, het Stow-team, dat elk jaar sterker wordt”.

This post is also available in: nlNederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*