Stel je kandidaat voor de FI Innovation Award, nu ook met nieuwe categorie

De inschrijvingen voor de gerenommeerde Fi Europe Innovation Awards zijn nu geopend. Tot 7 oktober kunnen online kandidaturen worden ingediend. De meeste prijzen zijn alleen toegankelijk voor exposanten van Fi Europe, maar dit jaar is er een gloednieuwe categorie “Food Training & Education” toegevoegd, die ook toegankelijk is voor niet-exposanten.

De nieuwe “Food Training & Education Award” is een erkenning voor een vereniging, organisatie of bedrijf dat met een educatief initiatief of baanbrekend idee een opmerkelijke bijdrage heeft geleverd aan de gezondheid en het welzijn van de consument.

Categorieën


De “Sustainability Innovation Award” is een erkenning voor milieuvriendelijke, economische of sociaal duurzame praktijken in de F&B-sector.
De “Diversity & Inclusion Innovation Award” staat open voor bedrijven of organisaties die een werkomgeving creëren die gelijke kansen biedt voor alle werknemers.
De “Plant-based Innovation Award” richt de schijnwerpers op alternatieven voor dierlijke voeding en bekroont het beste nieuwe plantaardige ingrediënt of toepassing.
De “Sensory Innovation Award” is een erkenning voor ingrediënten of processen die de algemene sensorische ervaring van voedingsproducten verbeteren.
De “Health Innovation Award” wordt uitgereikt aan een ingrediënt of procedé waarvan bewezen is dat het bijdraagt tot een betere gezondheid.
De “Food Tech Innovation Award” bekroont innovatieve oplossingen op het gebied van verwerking, verpakking of afvalvermindering.

Succes

Sinds hun invoering zijn de Fi Europe Innovation Awards een succesfactor geweest voor de winnaars. De jury van dit jaar wordt opnieuw voorgezeten door Prof. Colin Dennis, voorzitter van de Board of Trustees van zowel IFIS als de British Nutrition Foundation. De jury bestaat uit deskundigen op het gebied van consultancy, management, productontwikkeling en vakjournalistiek. Alle prijswinnaars worden bekendgemaakt tijdens een prijsuitreikingsceremonie op 6 december in Parijs, gevolgd door het traditionele Fi Europe Exhibitor Party. De beurs zelf vindt plaats van 6 tot en met 8 december op de nieuwe locatie Porte de Versailles in Parijs, en online van 28 november tot en met 8 december 2022.

https://www.figlobal.com/fieurope/en/show-highlights/innovation-awards.html


Over Fi Global


Food ingredients Global werd in 1986 gelanceerd in Utrecht, Nederland. Haar portfolio van live evenementen, uitgebreide data- en digitale oplossingen en conferenties op hoog niveau is nu wereldwijd gevestigd en biedt regionale en wereldwijde platforms voor alle belanghebbenden in de voedingsingrediëntenindustrie. In de loop der jaren hebben meer dan 500 000 mensen de Fi Global shows bijgewoond, wat miljarden euro’s aan omzet heeft opgeleverd. Met meer dan 30 jaar uitmuntendheid leveren de evenementen, digitale oplossingen en ondersteunende producten een bewezen route naar de markt, met een echt wereldwijd publiek. Sinds 2018 maakt Food ingredients Global deel uit van het Informa Markets portfolio. Kijk voor meer informatie op: www.figlobal.com.

Over Informa Markets
Informa Markets creëert platforms voor industrieën en gespecialiseerde markten om te handelen, te innoveren en te groeien. Het portfolio bestaat uit meer dan 550 internationale B2B evenementen en merken in markten zoals Healthcare & Pharmaceuticals, Infrastructure, Construction & Real Estate, Fashion & Apparel, Hospitality, Food & Beverage, en Health & Nutrition, onder andere. Informa Markets biedt klanten en partners over de hele wereld de mogelijkheid om contacten te leggen, ervaringen op te doen en zaken te doen door middel van face-to-face tentoonstellingen, gespecialiseerde digitale content en bruikbare data-oplossingen. Als ’s werelds grootste organisator van beurzen, brengt het bedrijf een divers aanbod van gespecialiseerde markten tot leven, ontsluit het kansen en helpt het hen te bloeien, 365 dagen per jaar. Voor meer informatie kunt u terecht op www.informamarkets.com.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*