St-Bernardus Tripel Laureaat World Beer Awards

Net zoals in 2019 en 2020 werd St.Bernardus Tripel van Brouwerij st Bernardus uitgeroepen tot laureaat in de categorie ‘Belgian Style Tripel’ van de World Beer Awards.

St. Bernardus Prior 8 werd in 2019 al eens verkozen tot ‘World’s Best Dark Belgian Style Dubbel’, kortom ’s werelds beste Dubbel bier. Ook dit jaar valt het bier in de prijzen, Prior 8 wordt beloond met een bronzen medaille. Interessant weetje: Wipers Times Dubbel, het dubbel bier van onze Ieperse stadsbrouwerij Kazematten kan dit jaar nog in deze voetsporen treden want het werd verkozen tot ‘Country Winner’ in deze categorie ‘Belgian Style Dubbel’.

In de categorie ‘Belgian Style Witbier’ mag St.Bernardus Wit pronken met een zilveren medaille. Ook in 2019 viel die eer ons Witbier te beurt.

Zaakvoerder Julie Depypere: “Jaar in, jaar uit spannen onze mensen zich in om onze bieren de beste kwaliteit mogelijk te geven. Dat deze mooie ambacht ook internationaal jaar na jaar erkend wordt is dan ook een mooie bekroning op dat harde werk.”

Zaakvoerder Hans Depypere: “Hoewel we jaar na jaar een stijging kennen in de belangstelling voor onze bieren, blijven we vasthouden aan het brouwproces zoals we dat al decennia hanteren. We houden strak vast aan deze receptuur, want de kwaliteit van de bieren is voor mij van het grootste belang.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*