Sportvoedingsmerk Sanas gekozen door AAGent als bedrijf voor ontwikkeling eigen lijn

Samen met Sanas uit Drongen (bij Gent), een bedrijf gespecialiseerd in sportvoeding en -supplementen, heeft KAA Gent een eigen productlijn 7EVEN By Sanas ontwikkeld. “Alle sportliefhebbers hebben nu de kans om dezelfde producten te gebruiken als onze spelers. Bovendien zijn de producten zo ontwikkeld dat ze voor vele sporten kunnen worden gebruikt, dus niet alleen voor voetballers en voetbalsters,” voegt hij eraan toe.

Voor het seizoen 2021-2022 zijn het Gentse Sanas en KAA Gent een partnerschap aangegaan dat alles omvat, van sportvoeding tot supplementen om atletische prestaties en herstel te ondersteunen. Sanas producten worden niet alleen gebruikt door het voetbalteam, maar ook door de KAA Gent Ladies. Sanas gaat prat op de wetenschappelijke basis van zijn producten, hun kwaliteit en hun natuurlijke aroma’s. Dit alles is van cruciaal belang voor het medisch team van KAA Gent. De club is een fantastische nieuwe referentie voor Sanas, dat al jaren ervaring heeft in de Belgische topwereld van de wielersport en het profvoetbal.

7EVEN by Sanas

Na uitgebreid overleg besloten Sanas en KAA Gent meteen om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen en enkele producten te ontwikkelen. Dit is hoe ‘7EVEN By Sanas’ werd geboren. In eerste instantie zal een beperkt aantal producten worden ontwikkeld. We beginnen met een isotone drank, een herstelshake en een energiereep. Alle drie de producten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen.

Jong en oud

“Met 7EVEN zijn we de eerste Belgische voetbalclub die in de voetsporen treedt van Chelsea FC met zijn ‘Blue Fuel’. 7even is niet alleen bedoeld om onze eerste teams, zowel bij de mannen als bij de vrouwen, naar een hoger niveau te tillen, maar kan ook onze jongeren, onze partnerclubs en andere jonge en oude sporters inspireren”, besluit Tyas Kastelijn, commercieel directeur van KAA Gent.

Webwinkel en fysieke verkoop

Sinds begin november is de fysieke verkoop beschikbaar via de KAA Gent fanshop en in alle apotheken van de retailpartner Parpharma, onder leiding van Steven Van Gansbeke.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*