Speculaaspasta van ’t Speculaasje Heyns op de markt

Sedert midden april is er ook heerlijke Herentalse speculoospasta van ‘Speculaasje Heyns op de markt. Vanaf nu er broodbeleg in de winkel te verkrijgen. De firma Paschka uit Olen kreeg de opdracht de speculaaspasta te ontwikkelen en ook te produceren. De reacties zijn lovend en de verkoop loopt als een trein.

Het initiatief tot de speculoospasta kwam van het bedrijf Paschka. Daar had men een speculaaspasta ontwikkeld, een proces dat moeilijk was en veel tijd had gekost. Ze vroegen zich af of ze de speculaas van Heyns konden gebruiken. Bij Heyns zagen ze dat wél zitten. Monique Heyns vertelt: ” Bij Paschka, deden ze een kleine test met een paar potten. “We verdeelden die massa in kleine potjes, gaven ze aan onze klanten en vroegen hen om feedback”. “De feedback was zeer positief, zowel van jong als oud,” voegt Staf Hufkens toe.

Etiketten, productie, enz

De beslissing was snel genomen, en toen kwam het voorbereidende werk, zoals het maken van de etiketten en het plannen van de productie in Paschka. Het product werd gelanceerd tijdens het weekend van 15, 16 en 17 april 2021. De reacties waren bijzonder positief en de eerste batch was in een mum van tijd uitverkocht.

Bekijk de video op facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*