Spadel lanceert een 10 liter Eco Pack voor SPA Reine

Spadel, de toonaangevende drankenproducent, blijft innoveren op het gebied van verpakkingen met de lancering van een 10-liter Eco Pack voor SPA Reine natuurlijk mineraalwater. Doel is om de voetafdruk te verlagen door minder plastic te gebruiken.

Na het succes van de 5-liter Eco Pack die in mei 2022 werd geïntroduceerd en waarvan de verkoop in de eerste vier maanden van 2023 met 17% steeg, wil Spadel verder voldoen aan de vraag van consumenten naar handige en duurzame verpakkingen.

Duurzaam

De 5-liter Eco Pack is al bijna 2 miljoen keer verkocht en heeft de plastic voetafdruk van Spadel met 167 ton verminderd. Voortbouwend op dit succes breidt Spadel het Eco Pack-assortiment uit met een 10-literoptie voor SPA Reine en een 5-liter Eco Pack voor Wattwiller, gericht op zowel de Benelux- als de Franse markt.

Retail en drankengroothandels

Het milieuvriendelijke ontwerp van de Eco Pack, dat het plasticgebruik met 70% vermindert, spreekt milieubewuste consumenten aan en biedt tegelijkertijd praktisch gemak. Spadel is van plan om de 10-liter Eco Pack te verdelen via verschillende distributiekanalen, waaronder Colruyt-winkels en drankengroothandels, met als doel de hoeveelheid plastic afval verder te verminderen en de aanwezigheid op de markt uit te breiden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*