Soubry viert 100ste verjaardag

Soubry, de enige pastafabrikant in België, viert dit voorjaar zijn honderdjarig bestaan. Een trots moment dat het verdient gevierd te worden. Om de feestdagen in te luiden, verstopt Soubry 100 gouden tickets in haar beroemde pastadozen. De gelukkige winnaars winnen 100 pakken pasta en een speciaal lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kunnen zij hun vrienden en familie zodra het kan lekker verwennen. Dit staat hoog op het verlanglijstje van de Belgen. Net als de heerlijke pasta van Soubry.

Soubry viert 100ste verjaardag.

Van 5 april tot 30 september worden 100 gouden tickets door nietsvermoedende handen verstopt in pakjes Soubry pasta. Ze worden goed verspreid over het hele land. In elke supermarkt in België (die onze producten verkoopt, en dat zijn er heel wat) kan je een gouden ticket kopen. Wie het vindt, wint, door zich in te schrijven op https://soubrygoldenticket.be/. Laat 3 gegevens achter: je naam, het nummer van het winnende ticket en je enthousiasme. Iedereen die een foto van zichzelf instuurt, krijgt een golden ticket in ons archief. Zo zullen de winnaars de geschiedenis ingaan.

100 pakjes pasta voor elke winnaar – alle leden van de familie Soubry – en een elektrische fiets.

Welk cadeau maakt u gelukkig? Een leuke tijd hebben met de mensen van wie ik hou,” hoorden we eenstemmig. Dat maakte ons blij, want Soubry “brengt mensen samen”. Daarom krijgen onze winnaars ook 100 pakken pasta. Samen met hen zullen ze hun familie, vrienden, buren en collega’s kunnen trakteren op een heerlijk pastafestijn (zodra dit weer mag).

Bovendien krijgen al onze winnaars een speciaal lidmaatschapscadeau. Als lid van de Soubry-familie krijgt u een jaar lang informatie, een blik achter de schermen, speciale evenementen en exclusieve informatie. Eén van de winnaars ontvangt bovendien een super gestroomlijnde elektrische fiets.

DE GOUDEN TICKETS WORDEN VERDEELD OVER :

  • het blauwe Soubry ‘Al Dente’ gamma.
  • Soubry Volkoren, Spelt, en Haverpasta. Voor wie van bijzondere en gezonde granen houdt.
  • Soubry Intense fettuccine, giglio en spaghetti quadrati : unieke vormen, vervaardigd volgens een authentiek productieproces met bronzen matrijs. Het ruwe oppervlak van deze pasta hecht zich optimaal aan saus en kruiden.
  • Soubry Eazy Pasta spirelli en wokmie. Zonder koken! Rechtstreeks in de pan.
  • Soubry Bio Pasta, spirelli, spaghetti of capellini op basis van biologisch geteelde tarwe.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*