Simon Mignolet en Wilderen creëren nieuwe koffielikeur


De “koffiemolen” van
Twenty Two Coffee met Simon Mignolet en broer Wouter draait op volle toeren! Met de lancering van de capsules en de nieuwe locatie van Twenty Two Coffee Bar in Sint-Truiden zijn de twee broers niet meer weg te denken uit de koffiemarkt.


Op een boogscheut ligt Brouwerij & Alcoholstokerij Wilderen met onder meer Double You Gin en Omerta Rum, die bekend staan als Belgische pionier binnen de markt van sterke dranken en voor hun gerenomeerde bieren. Twenty Two Coffee en Brouwerij & Distilleerderij Wilderen stellen samen de 22 Wild Coffee Liquor voor.

10.000 flessen


Twenty Two Coffee is enorm trots dat Distilleerderij Wilderen uitzonderlijk deze uitdaging is aangegaan en mikt op 10.000 flessen in het eerste jaar. 22 Wild Coffee Liquor is een unieke koffielikeur van 22% Vol. Alc. waarin rijke aroma’s van koffie en een smaakexplosie van caramel, chocolade en finesse van vanille overheersen. Zeer toegankelijk en de ideale basis voor de meest hippe cocktails, zowel warm als koud of heerlijk met slagroom bij je koffie!
De Wild Coffee Liquor is te koop in de Twenty Two Coffee Bar of in de winkel aan de Brouwerij in Wilderen. Ook bij de betere bier- en groothandel of de lokale supermarkt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*