Sial Parijs 2022 wordt showcase voor innovaties

De SIAL Parijs, de internationale beurs voor de levensmiddelenindustrie, vindt dit jaar plaats van zaterdag 15 oktober tot en met woensdag 19 oktober. De beurs geeft een overzicht van de trends die de wereld van de voeding in 2022 zullen beïnvloeden en gaat op zoek naar de beste innovaties.

Dit jaar opent Sial Paris het maatschappelijk debat onder het thema “Own the Change” om de sector de instrumenten in handen te geven om na te denken over het voedsel van de toekomst en aan de wereldwijde verwachtingen te voldoen. “Own the Change herinnert ons eraan dat we allemaal actieve deelnemers zijn aan de verandering die plaatsvindt en dat we de ecologische, ethische, digitale en demografische uitdagingen waarvoor onze planeet staat, moeten aanpakken”, zegt Audrey Ashworth, directeur van Sial Paris. “Het is aan ons om de uitdagingen van voedselveiligheid en veranderende consumentengewoonten aan te gaan.”

Programma

Het programma omvat ook SIAL Innovation, waar innovaties op het gebied van voeding uit de hele wereld worden gepresenteerd; SIAL Start Up, een nieuw gebied waar start-ups worden gepresenteerd; en SIAL Insights/Think Tank, waar productinnovaties, trends en consumentenverwachtingen worden gepresenteerd. Sinds januari kunt u ook luisteren naar de SIAL Podcast, een maandelijkse podcast met nieuws uit de voedingsindustrie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*