Seafood Expo Global /Seafood Processing Global Verhuizing naar Barcelona in 2021

Diversified Communications, de organisator van Seafood Expo Global/Seafood Processing Global, ’s werelds grootste zeevruchtenhandelsevenement, kondigt vandaag aan dat het de wereldwijde beurs naar Barcelona, Spanje, verplaatst, te beginnen met de editie van 2021.

Na 28 jaar op de Brussels Expo in België, zal het evenement zijn 29ste editie organiseren op 27-29 april 2021 in Fira de Barcelona, Gran Via, in Barcelona, Spanje. De beslissing is het resultaat van uitgebreid marktonderzoek op basis van de feedback van exposanten en deelnemers door de jaren heen en een evaluatie van de belangrijkste bestemmingen in heel Europa. Barcelona’s robuuste hotelaanbod zal deelnemers en exposanten aanzienlijke waarde bieden voor hun investering en een grotere, moderne locatie die op lange termijn groeikansen biedt.

Moet tot meer groei leiden

“De locatie van ons evenement draagt bij aan de algemene ervaring van onze klanten”, zegt Mary Larkin, President van Diversified Communications USA. “De Brussels Expo en de stad Brussel waren goede partners om dit evenement te lanceren en te laten groeien, en we waarderen de diensten en ondersteuning die ze in de loop der jaren hebben geleverd. De verplaatsing van het evenement naar een grotere stad en locatie, met kansen voor groei op lange termijn, is een noodzakelijke evolutie. Het zal de ervaring van de bezoekers en de handel tussen kopers en verkopers ten goede komen”.

Meer accomodaties?

“We zijn enthousiast om het grootste visevenement ter wereld daar te organiseren”, aldus Constantí Serrallonga, General Manager van Fira de Barcelona. “Barcelona wordt beschouwd als een wereldstad met een veelheid aan opties voor accommodatie, restaurants en activiteiten. De Gran Via is gunstig gelegen in een van de modernste steden van Europa en biedt geavanceerde diensten en logistiek.”.

Kusststad

“Barcelona is een internationale bestemming en een belangrijk knooppunt voor vis en zeevruchten in Europa, waardoor het de perfecte locatie is om een wereldwijd evenement als Seafood Expo Global/Seafood Processing Global te organiseren”, aldus Liz Plizga, Group Vice President bij Diversified Communications. De bruisende kuststad heeft veel te bieden met een verscheidenheid aan restaurants, gerenommeerde culturele attracties, markten, buitenactiviteiten en een druk nachtleven.

2000 exposanten

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global, breekt elk jaar opnieuw records in termen van totale aanwezigheid en expositieruimte. De laatste editie bood onderdak aan meer dan 29.000 inkopers en leveranciers van vis en schaal- en schelpdieren uit de hele wereld met meer dan 2.000 exposerende bedrijven, waardoor het het grootste en meest succesvolle evenement in de geschiedenis van de beurs is.

Experts

Fira de Barcelona organiseert jaarlijks zo’n 150 evenementen die een diepgaande expertise brengen in de wereldwijde handelsevenementen. Fira’s state-of-the-art Gran Via locatie is een van de grootste in Europa, met meer dan 200.000 vierkante meter vloeroppervlak, 8 tentoonstellingszalen, meer dan 40 restaurants en is gemakkelijk bereikbaar per auto, trein en vliegtuig.

Uitbreiding

De start van het evenement in Barcelona biedt een makkelijk te navigeren plattegrond met meer mogelijkheden om het evenement uit te breiden en te innoveren terwijl de expo blijft groeien.

“Alles wat onze klanten en deelnemers hebben leren waarderen over de expo zal er nog steeds zijn. Kiezen voor Barcelona gaat over het combineren van de waarde van zakendoen op het evenement, met de netwerkervaring die de stad te bieden heeft,” voegde Plizga eraan toe.

Nog een maal in Brussel

“Hoewel we enthousiast zijn over de verhuizing naar Barcelona, kijken we er naar uit om in 2020 een uitzonderlijk evenement in Brussel te organiseren voor onze exposanten en deelnemers en waarderen we de vele relaties die we in de loop der jaren hebben opgebouwd met de stad en de lokale partners,” aldus Plizga.

Om meer te weten te komen over de nieuwe locatie van het evenement in 2021, ga naar www.seafoodexpo.com/global/2021-Barcelona.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*