Seafood Excellence Global Awards: de namen van de finalisten zijn gekend


De finalisten van de wedstrijd vertegenwoordigen 12 landen van over de hele wereld en tonen de beste visproducten op de jaarlijkse vakbeurs.

De finalisten voor de Seafood Excellence Global Awards werden aangekondigd door Diversified Communications, organisator van de Seafood Expo Global/Seafood Processing Global. Deze beurs zal van 7 tot 9 mei 2019 zal plaatsvinden op BRUSSELS EXPO in Brussel, België.

De wedstrijd beloont de beste visproducten die op de beurs worden gepresenteerd. Alle visproducten die deelnamen aan de wedstrijd zullen tijdens de drie dagen van de tentoonstelling te zien zijn op de stand van Seafood Excellence Global 8-4430 in Paleis 8, in de stand van Seafood Excellence Global.

Wedstrijduitreiking

Op 7 mei 2019 worden de namen van de winnaars bekend gemaakt tijdens een prijsuitreiking en receptie tussen 18.15 en 20.00 uur in het Auditorium 2000 van BRUSSELS EXPO.

Er zullen twee grote prijzen worden uitgereikt, een voor Beste Winkelproduct en de andere voor Beste Hotel/Restaurant/Catering (HORECA) Product. Er zullen ook vijf speciale prijzen worden uitgereikt voor innovatie, gemak, gezondheid en voeding, retailverpakkingen en visproducten.

Hier zijn de 39 finalisten van dit jaar die 12 landen vertegenwoordigen:

  • Tonijn uit de zee, verspreid door Amacore Seafood B.V. – Nederland
  • Korstvormig reuzeninktvisaccras – Frankrijk
  • Romana glutenvrije Escal SA Romana inktvis – Frankrijk
  • Tartaar van gerookte kabeljauwrug gekruid met een Thaise marinade van Fournier & Fils – Frankrijk
  • Tartaar van gerookte kabeljauwrug met tomaat en basilicum van Fournier & Fils – Frankrijk
  • Insalata di mare e cereali (zeevruchtensalade en granen) uit Fiorital Spa – Italië
  • Freshpack garnalen en knapperige groenten van Freshpack – Frankrijk
  • Mini biefstuk van zalm van Guyader Gastronomie – Frankrijk
  • GlobeXplore Verse Spirulina Guacamole – Frankrijk
  • Zalmterrine met Dulse en gember uit GlobeXplore – Frankrijk
  • GlobeXplore’s houten zeewiervlot van GlobeXplore – Frankrijk
  • Delen van kabeljauw gemarineerd in miso van Pacific West Foods Sdn – Maleisië
  • Gouden verse Sdn Bhd Himalaya en Nori Zout Inktvisspiralen – Maleisië
  • Garnalen in Thaise koekjessaus met kokosnoot uit Goud Verse Sdn Bhd – Maleisië
  • Gebakken visburger van Pacific West Foods Sdn – Maleisië
  • Geblambte zalmfilet, origineel product van Hätälä Oy – Finland
  • Gravlax met Arctische bessen van Hätälä Oy – Finland
  • Originele visworst van Hee Chang Trading Co., Ltd., Ltd. – Korea
  • Seafood parfait – Gerookte makreel en gelei van iASC Irish Atlantic Seafood Company/Keohane’s Seafood – Ierland
  • Gerookte zalm met originele rum van John Ross Jr. (Aberdeen) Ltd. (Aberdeen). – Verenigd Koninkrijk
  • Lean gerookte J.C. Leunend, J.C. David – Frankrijk
  • Sériole-wiccichard van Kingfish Zeeland BV – Nederland
  • Vruchtensalade met Medusa peulvruchten – Cesare Regnoli & Figlio – Italië
  • Biologische knoflook- en peterseliespiesjes van Nueva Pescanova – Spanje
  • Knapperige Fiesta garnalen met verse kaas en bieslooksaus uit Nueva Pescanova – Spanje
  • Regenboogforelfilet met anjer en munt van PR Foods AS – Estland
  • Regenboogforel met citroengras en citrusvruchten van PR Foods AS – Estland
  • Gim & Gim Amandel (knapperig zeewier met amandelen) van SewhaSeafood Co. – Korea
  • TASTY BAG Garnalen in een romige knoflooksaus van Shore nv – België
  • TASTY BAG Garnalen in een kerriesaus en kokosnoot van Shore nv – België
  • Saint Pure Salmon of St. James Smokehouse (Scotland) Ltd. (Schotland). – Verenigd Koninkrijk
  • Tartan Salmon Royal Red Mile Cut Label van de Schotse Zalm Maatschappij – Verenigd Koninkrijk
  • Tonijnsurimi’s van de Viciunai Groep – België
  • Gerookte zalm met honing en bijenstuifmeel van Viciunai Groep – België
  • WOK Surimi noedels van de Viciunai-groep – België
  • Mosselen met Thaise curry van Vilsund Blue A/S – Denemarken
  • Mosselen in Vilsundblauwe A/S hete saus – Denemarken

Met duizenden bedrijven die vertegenwoordigd zijn op Seafood Expo Global/Seafood Processing Global en 79 inzendingen voor de Seafood Excellence Global Awards, is het een echte prestatie om uitgeroepen te worden tot winnaar of finalist.

Alle producten die deelnamen aan de wedstrijd en de producten van de finalisten zullen worden tentoongesteld op de stand van Seafood Excellence Global 8-4430 in hal 8 tijdens de beurs in Brussel en worden gepresenteerd op de website die aan het evenement is gewijd: www.seafoodexpo.com/global/seafood-excellence-global-showcase.

SeafoodSource.com, een publicatie van Diversified Communications, is de officiële media van Seafood Expo Global en Seafood Processing Global. SeafoodSource.com, ’s werelds grootste leverancier van informatie en nieuws over de seafood sector, zal het evenement verslaan.

This post is also available in: nlNederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*