Schrijf u in & ding mee naar de Global Markets Award van GFSI

2020 Global Markets Awards, gesponsord door Greenfence zijn ingesteld om interessante voedselveligheidsinitiatieven aan de hele wereld te presenteren.

Voor deze vierde editie worden bedrijven uit de hele wereld aangemoedigd om zich kandidaat te stellen door hun verbeteringen op het gebied van voedselveiligheid met behulp van het Global Markets Programme van GFSI te tonen en te presenteren. De prijsselectiecommissie is op zoek naar kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) die serieuze stappen hebben gezet om het programma te implementeren, die verbeteringen hebben aangebracht in hun beheersystemen voor voedselveiligheid en positieve resultaten hebben geboekt in hun bedrijven.

De ontvangers van de prijzen zullen van 25 tot en met 28 februari 2020 naar de GFSI-conferentie in Seattle, VS moeten reizen, waar zij zullen worden erkend voor hun prestaties en een breed scala aan deskundigen uit de wereldwijde industrie zullen ontmoeten. De jaarlijkse conferentie, waaraan meer dan 1200 afgevaardigden uit de hele wereld deelnemen, biedt volop mogelijkheden om te netwerken.

Ervaringen van bedrijven tijdens deze editie 2019

De winnaars van de 2019 Global Markets Awards deelden hun inspirerende en overtuigende verhalen op de GFSI-conferentie in Nice, Frankrijk, waar duidelijk werd dat elk van hen een unieke reden had om gekozen te worden. Eén bedrijf stond op het punt om failliet te gaan en heeft met succes het Global Markets Programme ingezet om uiteindelijk de certificering te behalen. Dankzij hun enorme inspanningen in de loop van een paar jaar zijn ze weer terug in het spel en op de markt, met een bloeiende bedrijf als gevolg. Een andere winnaar legde uit hoe moeilijk het voor hun bedrijf was om de nationale markt te penetreren. Zij hebben het programma gecrediteerd en uiteindelijk heeft GFSI erkend dat zij meer dan de helft van de binnenlandse markt hebben kunnen veroveren.

Wie kan er zich inschrijven?

Levensmiddelenbedrijven, boerderijen of instellingen komen in aanmerking om een aanvraag in te dienen als zij kunnen aantonen dat zij een serieuze weg hebben afgelegd op vlak van voedselveiligheid en dat zij kunnen aantonen dat zij gebruik maken van het Global Markets Programme om een gunstig kader te creëren voor een veiligere omgeving voor voedsel.

Meer info: mygfsi.com.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*