Op maandag 27 juni heeft Barry Callebaut een salmonella-positieve productiepartij ontdekt die in Wieze is geproduceerd. Lecithine werd al snel als een bron van besmetting aangewezen. Barry Callebaut heeft de Belgische voedselautoriteiten (FAVV) van het incident op de hoogte gebracht en alle chocoladeproductielijnen in Wieze uit voorzorg stilgelegd. Alle producten die na de test werden vervaardigd, werden geblokkeerd. Barry Callebaut neemt ook contact op met alle klanten die mogelijk besmette producten hebben ontvangen. De chocoladeproductie in Wieze blijft tot nader order opgeschort.
BelOrta, een fruit- en groenteveilingbedrijf, heeft deelgenomen aan een economische missie onder leiding van Prinses Astrid naar Senegal op zoek naar exportmogelijkheden. De delegatie bezocht Senegal van 21 tot 25 mei om potentiële partnerschappen en […]
De beroemde en iconische natuurboterwafel of “Lukke” van Jules Destrooper kreeg er een broertje bij. Eentje die royaal bedekt is met pure Belgische chocolade! De combinatie van chocolade met de smaak van pure boter en […]
Na de eerste terugroepactie in september 2020 zijn in België al een dikke 200 producten teruggeroepen door het FAVV bij supermarkten en consumenten wegens verontreiniging met het bestrijdingsmiddel ethyleenoxide. Mars Belgium riep op 5 augustus […]
Our website uses cookies to provide you the best experience. However, by continuing to use our website, you agree to our use of cookies. For more information, read our Cookie Compliance! Privacy Policy
Geef als eerste een reactie