S. Pellegrino en Food For Soul: samen voor een duurzamere toekomst

Er is een nieuw wereldwijd partnerschap ontstaan tussen het toonaangevende mineraalwatermerk S. Pellegrino en de non-profitorganisatie Food for Soul, opgericht door chef-kok Massimo Bottura en Lara Gilmore. De samenwerking heeft tot doel positieve sociale en ecologische veranderingen teweeg te brengen en een duurzame eetcultuur te bevorderen.

Om de toekomst te voeden door verantwoordelijk te handelen, richt S. Pellegrino zijn inspanningen en middelen op educatieve activiteiten die een verantwoorde eetcultuur promoten die aandacht besteedt aan voedselverspilling. In lijn met deze engagementen kondigt S. Pellegrino zijn samenwerking aan met Food for Soul, om hun missie en Refettorio-projecten wereldwijd te ondersteunen, door het versterken van maatschappelijk verantwoorde acties die de gezondheid van ons voedselsysteem verbeteren en voedselverlies en -verspilling verminderen, terwijl inclusie en veerkracht worden bevorderd. Dit nieuwe partnerschap is gebaseerd op gedeelde overtuigingen: de waarde van gastvrijheid en de kracht van voedsel om het leven van mensen te verbeteren, het creëren van gelijkheid op basis van gedeelde waarden en het genereren van een beweging voor culturele verandering. Ontdek meer

Inspiratie geven

De aankondiging op 1 juli 2021 gaat over de lancering van een internationaal project dat S. Pellegrino heeft toegezegd samen met Food for Soul te ontwikkelen, waarbij verschillende gebieden betrokken zullen zijn, afhankelijk van de initiatieven die de levens van de gemeenschappen waarmee het merk werkt, zullen verrijken. S. Pellegrino’s digitale ecosysteem, met inbegrip van het e-magazine Fine Dining Lovers en de S. Pellegrino Young Chef Academy, profiteert van de betrokkenheid van chef-kok Massimo Bottura bij het produceren en versterken van inhoud om liefhebbers van eten, fijnproevers en jonge chef-koks te inspireren met ideeën, discussies en technieken die de wereldwijde gastronomische gemeenschap zullen aanmoedigen om afval te verminderen. Massimo Bottura zal ook de S. Pellegrino Young Chef Academy’s educatieve ruimte voor duurzaamheid openen met een live lezing over zijn “geen afval” project, een webinar dat open staat voor jonge chef-koks en Academy leden. Tijdens een ander evenement zullen Massimo Bottura en zijn team waardevolle operationele begeleiding geven aan jonge professionals om hen aan te moedigen afval in hun eigen bedrijven te verminderen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*