Royal A-ware neemt melkpoederactiviteiten van FrieslandCampina in Aalter over


Met ingang van maandag 1 november 2021 neemt Royal A-ware de melkpoederactiviteiten in Aalter (België) over van FrieslandCampina. De verkoop werd vorig jaar december aangekondigd. De 40 medewerkers die werkzaam zijn in Aalter, komen in dienst bij Royal A-ware.

De overname past in de strategie van Royal A-ware om klanten te bedienen met een zo breed mogelijk productportfolio. Het Nederlandse familiebedrijf wil in de fabriek investeren om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de vraag van de klant.

“De melkpoeders uit Aalter staan bekend om de hoge kwaliteit, de medewerkers hebben veel kennis en ervaring met het maken van poeders en Aalter ligt in een gebied met uitstekende beschikbaarheid van melk van hoge kwaliteit. Sinds juli werken wij al naar tevredenheid samen met een groot aantal melkveehouders in Vlaanderen.” Aldus Jan Anker, CEO van Royal A-ware.

Over Royal A-ware


Royal A-ware is een oer-Hollands familiebedrijf, gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas en andere verse foodproducten. Royal A-ware is een ondernemend en klantgedreven organisatie, creatief en innovatief in het creëren van kortere, duurzamere agri-food ketens met haar (internationale) ketenpartners. Royal A-ware heeft meer dan 4.000 medewerkers en beschikt over 6 zuivelverwerkingslocaties en diverse rijpingshuizen. Meer informatie op www.royal-aware.com.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*