Ritchie lanceert kruidige seizoenslimonade met gember, citroen en kardemom

Dit jaar – misschien wel meer dan ooit – kijken we uit naar de zomer. Ook frisdrankmerk Ritchie hoopt op een lange, hete zomer en verrast ons met een exotische seizoenslimonade op basis van citroen, gember en kardemom. Deze verfrissende nieuwe toevoeging is een heerlijke aanvulling op de limonadesmaken van Ritchie: sinaasappel met een vleugje vanille, grapefruit met een vleugje ananas, en citroen met een vleugje framboos. Deze 100% natuurlijke limonade smaakt als zomer in een fles.

Vintage limonademerk Ritchie is sinds 2016 bezig aan een felle en smaakvolle opmars in België. Ritchie’s limonades, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten zonder bewaarmiddelen, zijn nu te koop in meer dan 950 verkooppunten. De verfrissende smaak van het duo sinaasappel met een vleugje vanille, pompelmoes met een vleugje ananas en citroen met een vleugje framboos is niet alleen populair in België, maar ook in het buitenland (Nederland, Zweden, Roemenië).

De limonademaker Jan Verlinden is ook cola-uitvinden. Na een lang onderzoek slaagde hij erin cola opnieuw uit te vinden en de eerste Belgische natuurlijke cola te lanceren.Het uitgebreide smakenpalet van Ritchie wordt nu tijdelijk aangevuld met een zomerlimonade: een uniek trio van tropische smaken bestaande uit citroen, gember en kardemom.

Het geheim van deze Ritchie is, eens te meer, het ingenieuze evenwicht en de zorgvuldige menging van volledig natuurlijke ingrediënten. En natuurlijk wordt deze limonade met passie en liefde in ons eigen land gemaakt.

Zomer in een fles

Er is niets verfrissender dan een heerlijk koele limonade op een warme zomerdag. Ritchie weet dat beter dan wie ook. Daarom biedt de Belgische maker van natuurlijke limonade nu een exotische seizoenslimonade aan met een verrassend trio van smaken: Limonade die aan citroen doet denken, gember die aan gember doet denken, en een vleugje zoetzoete kardemom, alias de koningin der specerijen. Dus het is limonade met een Ritchie twist. Ritchie Lemon Ginger is slechts tijdelijk beschikbaar vanwege de sterke zomerse smaak. Wacht niet om van de zomer in een fles te genieten.

Nostalgische fles met praktische schroefdop

Een Ritchie moet niet alleen goed smaken, maar het ontwerp van de fles is net zo belangrijk. Ritchie’s beroemde retro look heeft een trouwe aanhang van fans. Ritchie flessen zijn al echte collector’s items geworden. Met hun pastelkleurige etiketten in vintage-look brengen ze u terug naar de jaren 50.

De flessen zien er niet alleen nostalgisch uit, maar kunnen ook in een handomdraai worden geopend en gesloten dankzij de praktische schroefdop. Dus je hoeft de fles niet in één keer leeg te maken. Ideaal als je nog wat langer van je verfrissende Ritchie wilt genieten.

Ritchie is onder meer verkrijgbaar bij Colruyt, Ok, Target, Aveve, Délitraiteur en de grote bierdetaillisten.

Voor meer recepten: (alcolhol en niet-alcoholisch)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*