Rebelse nieuwkomer Chalo komt met innoverende, healthy snacks

Goodbye snaccident drama! De Belgische food brand Chalo lanceert een nieuw gamma natuurlijke en gezonde snacks. Zo inspireert Chalo foodies op een toegankelijke, funky manier. Met een missie: gezond blijven en recepten uit andere culturen en klimaten te ontdekken. Next level healthy snacking!

Voedselproducenten en retailers gaan mee in deze trend. Suikerarme superfoods, proteinerijke en zo natuurljk mogelijke powersnacks zijn de next best thing. Producten met een laag vet – en suikerpercentage, die vaak nog een pak gezonde voordelen claimen, zoals toegevoegde vitaminen en oxidanten. Maar daar waar zij falen – gezond is vaak niet lekker – bewijst Belgische food brand Chalo hoe het wel moet.

Chalo doorbreekt als eerste de traditionele foodmarkt met authentieke producten in een rebels jasje. Een funky alternatief voor traditionele koffie, thee én snacks. Als innovator zet Chalo de trend in de foodsector, ingaand op de grote vraag naar gezonde snacks. Met hun nieuwe productlijnen Guilty&Proud en Happy&Healthy laat Chalo op rebelse wijze zien dat snacks wél gezond en lekker kunnen zijn.

1. Guilty & Proud‘A little badass’ is waar Chalo om draait!
Guilty & Proud bestaat uit een breed assortiment chai latte’s en gezoete funky chunks
 Trakteer jezelf op de perfecte zoete bite: de lekkere Funky Chunks van Chalo zijn ideaal als tussendoortje of on the go. Ze zijn een gezonder alternatief voor koekjes en chocolaatjes, want met vier verschillende soorten op basis van gezonde ingrediënten, gedroogde vruchten en noten hoef je je niet langer schuldig te voelen. Alle Funky Chunks zijn proteïnerijk en veganistisch en bevatten een paar krachtige, gezonde voordelen: een enorme energieboost en het gezond houden van het hart.

Funky Chunks

Pumpkin & Raisin: proteïnerijke, veganistische en biologische snack op basis van pompoen en rozijn


Cashew & Caramel: vol met vitaminen, mineralen en antioxidanten


Pomegranate & Nuts: nutty mix vol vezels, ideaal voor een energieboost.

Sesame & Cranberry: rijk aan magnesium, bevat sesamzaad, vitamines en mineralen.

2. Happy & Healthy

“Happy makes Healthy and Healthy makes Happy”!
Happy & Healthy bestaat uit een pittige mix van peulvruchten, ideaal als tussendoortje


Met de Salty Peas biedt Chalo een gezonder en toegankelijker alternatief voor ongezonde tussendoortjes. Chalo gelooft sterk in de big food switch en eert de traditionele peulvruchten in hun originele vorm, maar met een heerlijk verleidend kantje! Hemels lekker en vol met gezonde proteïne: de Salty Peas zijn geschikt voor elke snackgelegenheid, of het nu een vieruurtje is of een feestelijk cocktailmoment met al je vrienden. Ze zijn de go to snack voor een gelukkige en gezonde levensstijl, zelfs tijdens het aperitieven.

Salty PeasBlack Pepper: kikkererwten vol met gezonde proteïne Chili Green: gezonde erwtensnack met een hemelse chilismaak Wasabi Beanworks: pittige mix van edamames, sojabonen, zwarte en rode bonen Bbq Edamame: heerlijke edamames met een hemelse barbecuesmaak

Chalo blijft innoveren met een rebelse blend van peulvruchten

Chalo laat zich helemaal gaan met zijn Funky Feel Good Food missie en brengt binnnenkort biologische, organische mixes op de markt. Alle 6 boordevol hip and happening ingrediënten: organische peulvruchten, granen, zaden en superfoods. Variërend van perfect voor op een salade, als extra touch in een lekkere curry of zelfs in de ochtend op je yoghurt. Chalo blijft zo de inspiratiebron voor een healthy en funky lifestyle.

Chalo Indian Chai

Als eerste productlijn lanceerde Belgische chai-producent Chalo het heerlijke & wereldberoemde Indisch drankje Chai Latte met aandacht voor de authenticiteit van het recept & haar ontdekkers. De Chai latte is gebaseerd op het oorspronkelijke traditionele Indiase recept: sterke zwarte thee uit Assam, India, en de juiste mix van Indiase specerijen die voor die kenmerkende, spicy afdronk zorgen. Chalo gebruikt hiervoor uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Doordat de chai uit poeder bestaat, kan je je Chai Latte perfect maken met je eigen melkvoorkeur, soja of gewone melk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*