RAPS toonde nieuwe ham- en convenience-specialiteiten op Iffa

Op de IFFA-stand serveerde RAPS nieuwe producten uit het assortiment gekookte ham en worst, samen met andere convenience aanbiedingen.

De stand van RAPS GmbH & Co. KG was een echte bezoekersattractie op IFFA, in de nieuwe hal 12.1 van de Messe Frankfurt. Onder een speciaal ontworpen koepel toonde de kruidenspecialist de toekomst van op maat gemaakte productontwikkelingen onder het motto “Duits erfgoed – wereldwijde expertise”: Deze producten omvatten functionele additieven, zoals injectiepekels en structuurversterkers, en verbindingen en kruiderijen, die allemaal een doorbraak in zowel smaak als technologie laten zien.

Producttoepassingen


De toegang tot de culinaire ervaring leidde de bezoekers door het inchecken en in de aankomsthal, waar ze in hun eigen taal werden ontvangen door het Kulmbach RAPS-team, samen met collega’s van alle dochterondernemingen en het wereldwijde distributienetwerk. De eindbestemming van de gasten was de “bagageband” met vers bereide producttoepassingen en verkoopautomaten, waar monsters in snackformaat in een smakelijke verpakking werden aangeboden. De favorieten van de slagers en vertegenwoordigers van de vleesindustrie waren fijn gekruide jeneverbessenham, gevolgd door koffieham en sous-vide gekookte varkensvleesbuik. De triomfantelijke smaak werd bereikt met behulp van de nieuwste generatie RA-LAK-injectiepekels, perfect aangevuld met de nieuwe kruiden van LAK-TOP.

Schone en functionele productconcepten


RAPS-directeur Florian Knell: “Op de grootste ontmoetingsplaats voor de vleesindustrie zagen we een sterke internationale vraag naar schone en functionele productconcepten. Voor ons is dit een bevestiging dat we met onze duurzame aanpak en onze gegradueerde clean food oplossingen op de juiste weg zijn. Persoonlijk voelde ik me verrijkt door de welkome aanwezigheid van internationale collega’s en partners. We hebben enorm veel vragen beantwoord over klantspecifieke oplossingen en marktspecifieke kwaliteitseisen, bijvoorbeeld voor Oost-Europa. Met onze structureringsversterkers hebben we een echte staatsgreep bereikt – al met al was IFFA voor ons een enorm succesvol evenement”.

Over RAPS GmbH & Co. KG
Gedurende 95 jaar is RAPS GmbH & Co. KG uit Kulmbach, Duitsland, bekend als een eersteklas leverancier van hoogwaardige grondstoffen en een betrouwbare bron van innovatie, technologie en expertise. RAPS levert zowel segment- als klantspecifieke diensten en verwerkt meer dan 1700 grondstoffen en ingrediënten uit de hele wereld. Met in totaal zeven productielocaties in Europa en meer dan 900 medewerkers wereldwijd produceert RAPS jaarlijks meer dan 35.000 ton verschillende voedingsingrediënten en additieven.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*