Pur Natur breidt dessertengamma uit met panna cotta

Pur Natur is meer dan alleen yoghurt. Vandaag voegt de Belgische zuivelspecialist een overheerlijke panna cotta toe aan zijn dessertengamma. En dat is niet alles, want ook de verpakking van de verse kazen werd vernieuwd.

Panna cotta: een lekker potje Italië


Pur Natur brengt regelmatig nieuwigheden op de markt. Vandaag lanceert het een panna cotta. Dit dessert met natuursmaak is geïnspireerd op het befaamde Italiaanse dessert én is bovendien 100 % biologisch. Gecombineerd met verse bessen, karamel, chocolade of frambozensaus is dit dessert om duimen en vingers bij af te likken. Heb je vrienden of familie op bezoek? Dan is de panna cotta van Pur Natur een lekker nagerecht om een gezellig diner mee af te sluiten.

Verkrijgbaar in duoverpakking van 2 x 125 g.

Verse kaas in nieuw jasje


Pur Natur heeft ook een gevarieerd assortiment verse kazen, gemaakt met verse Belgische biomelk. De verse kaasjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende smaken: natuur, vanille en rode vruchten. De natuurvariant smaakt heerlijk op zich, maar kan je ook naar eigen wens met vruchten, speculaas of honing combineren. Of kan de verse kaas met de zachte vanillesmaak jou bekoren? Voor de fruitliefhebbers is de variant met rode vruchten dan weer een echte aanrader. Probeer ze allemaal! Vanaf nu zijn deze verse kaasjes ook verkrijgbaar in duopacks van 2 x 150 g. Voor dubbel smulplezier!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*