Pringles rekruteerde op Maanrock

Pringles, dat in Mechelen-Zuid een grote chipsfabriek exploiteert, maakte van de gelegenheid gebruik om personeel aan te werven op het Maanrock-festival. Het bedrijf wilde met deze actie ongeveer 30 vacatures invullen.

Maanrock is al 25 jaar een vaste waarde op de Vlaamse zomerfestivals, maar wist je dat de beroemde Pringles chips ook al meer dan een kwart eeuw in Mechelen worden gemaakt?

Pringles

Pringles is de sponsor van het gratis stadsfestival. Ze hebben ook een stand op het festival. Het chipsbedrijf reikt niet alleen prijzen uit, maar benadert ook potentieel talent om een 30-tal vacatures in de plaatselijke fabriek van moederbedrijf Kellogg Company in te vullen.

Lokaal talent gezocht

Pringles is op zoek naar burgerlijke en industrieel ingenieurs, laboratoriumanalisten, technisch personeel en teamleiders. Deze vorm van aanwerving wordt “sociale aanwerving” genoemd. Het is een nieuwe trend voor bedrijven om het publiek te ontmoeten op ongewone plaatsen, zoals festivals,” legt Johan Van Batenburg uit, manager van de Pringles-fabriek in Mechelen. Op deze manier wil de onderneming het tekort aan arbeidskrachten op een discrete manier aanpakken,” legt Johan Van Battenburg uit.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*