Potato-club: een campagne van Vlam gericht tot alle horeca-professionals

In samenwerking met Chef Frank Fol stimuleert Vlam de horeca om te profiteren van de grote verscheidenheid aan aardappelen die we in dit land hebben. Niet alleen met het beroemde Bintje, Charlotte of Nicola, maar ook met andere bekende aardappelvariëteiten als Laurette, Alegria, Gala, Belle de Fontenay, … kunnen koks heerlijke gerechten bereiden. VLAM wil voor dit nieuwe seizoen de Belgische aardappel volop in de kijker zetten!

Potato-club: een campagne van Vlam gericht tot alle horeca-professionals

België is een aardappelland. Aardappelen zijn onlosmakelijk verbonden met onze cultuur, onze eetgewoonten en onze identiteit. Vlam wil benadrukken dat er verschillende aardappelrassen zijn, elk met hun eigen sterke punten. Een aardappelras onderscheidt zich door zijn typische smaak, interessante structuur, specifieke kleur, unieke vorm en culinaire mogelijkheden. VLAM wil deze diversiteit onderstrepen met de campagne van de Patato-club. “We werken samen met Chef Frank Fol, die tien heerlijke kant-en-klare aardappelgerechten met tien verschillende soorten gangbare aardappelen heeft gecreëerd.

Om de huidige chef en de inventieve amateurkok aan te moedigen om vaker en met een verrassend tintje aardappelen te bereiden en het brede scala aan aardappelrassen te ontdekken, hebben we in samenwerking met Frank Fol The Vegetables Chef®, een Potato Club-campagne, ontwikkeld. Frank Fol heeft tien heerlijke kant-en-klare aardappelgerechten gemaakt met tien verschillende soorten gewone aardappelen. U vindt ze op www.thepotatoclub.be en in het novembernummer van Culinary Ambiance.

Recepten en kennis

U vindt alle variëteiten en recepten op de website van de versondernemer en de potato club. https://www.versondernemer.be/?search=the%20potato%20club

Wat dacht je van Jazzy grissini met dipsausjes, Krokante exquisa ravioli’s met spinazie, ricotta en spekpoeder, Krokante exquisa ravioli’s met spinazie, ricotta en spekpoeder, Krokante exquisa ravioli’s met spinazie, ricotta en spekpoeder, Gala macarons met mango en limoenzeste , Gala macarons met mango en limoenzeste 

This post is also available in: nlNederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*