Pauwels Sauzen wordt exclusief verdeler van Wouters oliën en vetten in België en Frankrijk

Pauwels Sauzen, één van de grootste sauzenfabrikanten van Europa, onder meer bekend van onder andere de wielerteams Pauwels Sauzen – Bingoal (veldrijden) en Bingoal – Pauwels Sauzen – Wallonie Bruxelles (wegwielrennen), versterkt daarmee haar positie in de Belgische en Franse foodservicemarkt.

Als één van de grootste sausenfabrikanten in Europa is Pauwels Sauzen nu ook de exclusieve verdeler van Wouters N.V. op de Belgische en Franse markt voor frituren, snackbars, cafetaria’s en de hele voedingsindustrie. De producten zijn op de markt bekend onder verschillende merknamen, zoals Fribel, Bofri en Palmax. Pauwels Sauzen zal voortaan ook verschillende vetten en oliën onder private labels op de markt brengen.

Gamma frituurvetten breidt uit

Naast het ruime assortiment sauzen brengt Pauwels Sauzen sinds 1994 ook een gamma hoogwaardige vetten en oliën voor professionele gebruikers op de markt. Pauwels BLUE (100% plantaardig vet), Pauwels ORANGE (65% rundvlees, 35% plantaardig vet), Pauwels GREEN (100% palmvet) en Pauwels Frituurolie zijn erg populair op de Belgische cateringmarkt. Door dit bestaande gamma uit te breiden met de portefeuille van oliën en vetten van het merk Wouters, versterkt Pauwels Sauzen zijn positie als wereldwijde leverancier:

“Allereerst zijn we erg blij met deze kwalitatieve toevoeging aan het assortiment,” zegt Joeri Vandermeeren, commercieel directeur van OOH. “De vetten en oliën van Wouters passen perfect in het bestaande gamma sauzen en vetten van Pauwels Sauzen. Bovendien wordt met deze stap de groei voortgezet die Pauwels Sauzen de laatste jaren op de Belgische markt en ook op de Franse cateringmarkt heeft gerealiseerd. Dankzij ons ruime productengamma kunnen we nu nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten en we kijken er meer dan ooit naar uit om een uitstekende partner te zijn voor onze klanten zoals Pauwels Sauzen”.

Over Wouters Wouters N.V. is een familiebedrijf gevestigd in Lokeren, dat al bijna 100 jaar actief is in de bakkerij-industrie voor ingrediënten, en ook met een gamma oliën en frituurvetten. De onderneming verkoopt deze producten hoofdzakelijk in het cateringkanaal en aan de voedingsindustrie. De producten zijn op de markt bekend onder verschillende merknamen, zoals Fribel, Bofri en Palmax. Wouters in Lokeren zal zich in de toekomst hoofdzakelijk blijven toeleggen op de productie en verkoop van bakkerij-ingrediënten. Het wordt een onderdeel van Zeelandia Koninklijke Groep!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*