Paulig, Tex Mex marktleider van Europa, groeit en start met vaste weekendploeg

Paulig, de Tex Mex marktleider van Europa, kondigt aan dat het zijn chipsafdeling zal uitbreiden met een extra weekendploeg vanaf september 2023. Hiervoor is het bedrijf op zoek naar 24 extra werknemers.

In september 2022 opende Paulig nog een nieuwe tortillafabriek in Roeselare. De fabriek produceert tortilla’s voor de merken Santa Maria, Poco Loco en voor heel wat huismerken. De opening van de nieuwe fabriek zorgde in 2022 voor meer dan 60 nieuwe banen in Roeselare. De vraag naar Tex Mex-producten blijft stijgen. Met de start van een weekendploeg kan Paulig zijn productiecapaciteit verhogen en beter inspelen op de vraag naar chipsproducten.

“We zijn verheugd om als Tex Mex marktleider in Europa de vraag naar onze producten te zien stijgen. We kijken ernaar uit om de productie van onze chipsafdeling te verhogen en nieuwe collega’s te verwelkomen in ons team,” zegt Arnauld Demoulin, SVP Business Area Customer Brands. “De opstart van de weekendploeg is een belangrijke stap in de verdere groei van ons bedrijf, en we kijken ernaar uit om onze klanten nog beter van dienst te zijn met hoogwaardige chipsproducten.”

Wervingscampagne

Daar waar het bedrijf in België voornamelijk bekend stond als Poco Loco, pakt het nu uit met een nieuwe wervingscampagne onder de groepsnaam Paulig. “Bij Paulig werken we allemaal voor hetzelfde doel: ‘For a life full of flavour’. Van inpakkers, techniekers, operatoren tot magazijniers, teamleaders en taco-inspecteurs, iedereen voelt zich hier erg snel thuis,” zegt Gerda Torck, HR Director bij Paulig België. “Als sterk groeiende internationale speler in de voedingsbranche, kunnen we echt het verschil maken met betekenisvolle carrières. Onze medewerkers zijn het belangrijkste ingrediënt bij het uitbouwen van onze toekomst, en daarom blijven we ons inzetten voor een eerlijke en inclusieve werkplek waar onze werknemers zich ten volle kunnen ontplooien.”

Jobdagen

De nieuwe weekendploeg zorgt voor 24 extra vacatures. Deze zullen deels ingevuld worden door interne kandidaten. Daarnaast is Paulig op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s om het weekendteam te versterken. Verder zijn er nog ongeveer 50 andere openstaande vacatures in het bedrijf, zowel in de productie in alle ploegen als op kantoor.

Om deze vacatures in te vullen, organiseert Paulig jobdagen op donderdag 20 en donderdag 27 april, telkens van 18u tot 20u op de site in de Rumbeeksegravier in Roeselare. Geïnteresseerde kandidaten zijn welkom op de jobdagen voor een rondleiding in de productie-omgeving en om meer te weten te komen over de vacatures en de carrièremogelijkheden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*