Patricia Adriaens (Fribona) ontvangt de prijs voor sociale verdienste

De gezondheidsdenktank PRoF bekroonde op zijn jaarlijkse themadag projecten en professionals met een unieke meerwaarde voor gezondheid en samenleving. De prijzen gingen dit jaar naar professor Steven Laureys voor zijn baanbrekend werk in de neurologie, Tom Braekeleirs van het BlueHealth Innovation Centre, Fribona-onderneemster Patricia Adriaens voor haar sociaal engagement en professor Caroline Pauwels, die de postume Special Honour Award ontving.

Deze dagen werd Patricia Adriaens van het voedingsbedrijf Fribona in Oostkamp geëerd voor haar jarenlange maatschappelijke inzet. Naast haar bedrijf is ze voorzitter van het bestuur van de sociale organisatie Groep Gidts en van de Welzijnsschakel Open Balie in Brugge.

Patricia Adriaens nam de prijs met grote dankbaarheid in ontvangst. “Voor mij is het belangrijk om naast mijn professionele werk iets voor de maatschappij te doen en anderen gelukkig te maken”, aldus Adriaens. “Het geeft me voldoening en maakt me erg gelukkig. Het feit dat deze prijs dat engagement erkent, maakt het alleen maar sterker.”

Bron&foto:LinkedIn

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*