Ontdek de toekomst van verpakken op Empack Mechelen

Nieuwsgierig naar de toekomst van verpakken? Dan wordt u verwacht op Empack: het enige professionele verpakkingsevent in België voor iedereen die dag in, dag uit packaging ademt.

Na een jaar niet op de kalender te hebben gestaan wegens corona, vindt het event opnieuw plaats in de Nekkerhal te Mechelen op 27 & 28 oktober 2021. Een unieke kans om inspiratie op te doen, oplossingen te vinden voor uw uitdagingen, waardevolle contacten te leggen en uw bedrijf toekomstklaar te maken.

Passion for packaging

What’s the next big thing in packaging? Op die vraag vindt u tijdens Empack 2021 zeker een antwoord. Empack richt de blik op de toekomst en focust op belangrijke thema’s zoals duurzaamheid en digitale transformatie. Daarnaast is dit dé moment om opnieuw te netwerken. Twee dagen lang kunnen meer dan 150 exposanten en 3.200 bezoekers naar hartenlust netwerken, inspiratie opdoen en hun ‘passion for packaging’ delen in een 4.000m² zee van ruimte.

Professioneel kennisprogramma 

Geen innovatie zonder knowhow. Daarom biedt Empack u een uitgebreid kennisprogramma aan. Tijdens de seminaries en workshops wordt er dieper ingegaan op hot topics in de verpakkingsindustrie zoals duurzaamheid, circulariteit, digitalisatie, packaging design,…

Drie zones met speciale focus

  • Packaging Innovations: een dedicated zone op Empack. Niet-te-missen voor brand managers, marketeers, packaging designers,…
  • Contract Pack Pavilion: op dit paviljoen ontdekt u bedrijven die uw verpakkingsproces uit handen kunnen nemen.
  • Take Out Corner: de place to be als u op zoek bent naar duurzame en gebruiksvriendelijke verpakkingen voor uw take away maaltijden.

Awards & netwerken

Tot slot vinden er ook twee awarduitreikingen en een netwerkdrink plaats op het einde van de eerste beursdag: de Trends Gazellen in packaging en de allereerste Verpakking & Label Award.

De Trends Gazellen Awards huldigen snelgroeiende bedrijven of ‘Gazellen’ in drie verschillende categorieën: kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

De nieuwe verpakkingsprijs, de Verpakking & Label Award, omvat twee categorieën: intelligente verpakkingsmachines en innovatieve verpakkingen & verpakkingsmaterialen. De winnaars worden tijdens een feestelijke prijsuitreiking bekend gemaakt.

Zoals u ziet, wordt Empack opnieuw een informatie- en netwerkplatform. Het volledige programma vindt u op www.empack.be.

Bezoek gratis
Registreer u meteen via www.empack.be met code BAAN1000voor uw gratis ticket.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*