Omer Vander Ghinste zoekt uitbater voor hun café De Sportwereld

Deze week zijn de werken gestart voor een volledige transformatie van volkscafé De Sportwereld, gelegen vlak naast brouwerij Omer Vander Ghinste in Bellegem. De brouwerij, die enkele weken geleden nog een gloednieuw Visitor Center opende, wil hiermee de bierbeleving in ‘het dorp van Omer’ verder versterken. Hiervoor wordt nu de zoektocht gestart naar een nieuwe uitbater.

“Als alles volgens plan verloopt, zouden we in het voorjaar van 2021 al de eerste bierliefhebbers kunnen ontvangen in dit authentieke biercafé.” vertelt Koen Desmet van Brouwerij Omer Vander Ghinste. “De bedoeling is om van de zaak opnieuw een echte bruine kroeg van te maken. De bieren van de brouwerij zullen hierbij uiteraard de hoofdrol spelen, maar ook een hapje daarbij moet kunnen.”

Bierkenner gezocht


De Sportwereld is een van de oudste cafés van de brouwerij, waar ook nog 2 originele brandglasramen van ‘Bieren Omer Vander Ghinste’ in de gevel zitten. Voor de uitbating zijn ze op zoek naar een échte bierkenner die een ambassadeur wordt voor de brouwerij. De combinatie met een brouwerijbezoek of een leuke wandel-/fietstocht in de regio, zorgen voor tal van mogelijkheden. Buiten worden ruime terrassen voorzien vooraan en in de ‘binnentuin’ achter het café.


Voor de renovatie wordt het café helemaal vanaf nul heringericht, maar uiteraard met aandacht voor het historische karakter. Wie interesse heeft of iemand kent die de geknipte persoon is voor deze uitbating, kan terecht bij de brouwerij op 056 23 51 71 of koen@omer.be.

This post is also available in: nlNederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*