Nutridia: natuurlijke zoetstof

Een suikervervanger voor in de koffie, je yoghurt of een nieuw recept dat je suikervrij wil maken, met de nieuwe Nutridia Sweet kan het allemaal. Nutridia komt dan ook met een tafelzoetstof op basis van xylitol (een natuurlijke zoetstof die terug te vinden is in vele fruit en groenten) vrij van gluten én lactose: perfect voor wie een intolerantie heeft en toch graag een tikkeltje zoetigheid wil toevoegen bij het bakken. Bovendien is het nieuwe zoetmiddel 100% natuurlijk en gebruik je Nutridia Sweet voor wat je maar wil!

De nieuwe Nutridia Sweet is een suikervervanger die vrij is van gluten en lactose. Zo kan iedereen extra zoetigheid toevoegen aan recepten en gerechten naar keuze. Wat dacht je van versgebakken brownies of zelfgemaakte granola? Ook hartige recepten als een lekkere tomatensoep kunnen een vleugje zoetstof gebruiken om het lichtzure aroma van de tomaat te verzachten. Daarnaast draagt de consumptie van xylitol in plaats van suiker bij tot de instandhouding van de mineralisatie van de tanden. Nutridia Sweet is een natuurlijke variant van zoetmiddel, een goed alternatief voor suiker. Zo maak jij je gerecht guiltfree en geniet je van vele zoetigheden zonder schuldgevoel achteraf!

Haal de zoetekauw naar boven

De nieuwe zoetstof is dan ook te gebruiken in alle recepten die je maar kan bedenken. Deze suikervervanger is veelzijdig en biologisch: wat heb je nog meer nodig? Haal dus de zoetekauw in jezelf naar boven en gebruik Nutridia Sweet in je yoghurt, bij het bakken van een cake of maak je tomatensaus voor die overheerlijke zelfgemaakte pizza’s wat zoeter met een tikkeltje zoetstof: genieten maar!

This post is also available in: nlNederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*