Nominaties van Fruit Logisica 2020

Genomineerden voor de Fruit Logistica 2020 Innovation Award
Hier zijn de nominaties voor de Fruit Logistica Innovation Award van dit jaar:

Coconut Opening Machine

Automatische Coconut Opening Machine K30, van Shanghai FruitPro Information Technology Co. Ltd, China
De K30 is een microcomputergestuurde machine die kokosnoten veilig en hygiënisch opent met behulp van gepatenteerde messen, zodat de consument zowel van het kokoswater als van het vruchtvlees kan genieten. Algoritmen passen automatisch de openingsdiepte en het tijdstip van opening aan aan elke afzonderlijke kokosnoot.

Stand: Hal 9, D-07
Website: www.fruitke.com

Composteerbare, flexibele en bedrukte verpakkingen

Composteerbare, flexibele en bedrukte verpakkingen van SILBO SP. Z.O.O. Polen.
Gecertificeerde composteerbare en ecologische, oplosmiddelvrije, gecertificeerde groente- en fruitverpakkingen gemaakt met inkten en lijmen op waterbasis. Dankzij de flexotechnologie kan de inkt op waterbasis worden gedrukt op een grote verscheidenheid aan composietmaterialen.

Stand: Hal 7.1b, B-07
Website: www.silbo.pl

Nieuwe meeldauwbestendige zoete basilicum

Nieuwe meeldauwbestendige zoete basilicum van CN Seeds Ltd, UK.
Genetisch resistente zaden die wereldwijd kunnen worden gebruikt voor de bestrijding van meeldauw in de meest voorkomende variëteit van basilicum, Ocimum. Een milieuvriendelijke en economische oplossing voor een plant die anders gevoelig is voor ziekten.

Stand: Hal 1.2, A-13
Website: www.cnseeds.co.uk

Mosswool®

Mosswool® uit Novarbo Oy, Finland
Deze schuimwolpanelen worden met een gepatenteerd ecologisch proces ontgonnen en vormen een duurzaam alternatief voor steenwolsubstraat in de plantenteelt. Dankzij de organische grondstoffen kunnen ze gemakkelijk en goedkoop worden gecomposteerd met andere oogstrestanten of na gebruik worden gerecycled.

Stand: Hal 8.1, B-15
Website: www.mosswool.fi

Proband V1000

Proband V1000 van Project Service & Produktion GmbH, Duitsland
De eerste banderolleermachine met verwisselbare frames die alle breedtes van 25 tot 60 millimeter in verschillende diktes van 35 tot 210 micrometer kan verwerken. Het is geoptimaliseerd voor de behandeling van papierbanen met een plasticgehalte van minder dan 5%.

Stand: Hal 7.1b, A-06
Website: www.project-ae.com

Sinclair EcoLabel®

Sinclair EcoLabel® van Sinclair, UK
Een hoogwaardige, voedselveilige en volledig composteerbare etiketteringsoplossing voor verse producten die in 12 weken uiteenvalt en in 180 dagen biologisch afbreekbaar is. OK compost – Industrial and Seedling heeft gecertificeerd dat het label voldoet aan de Europese norm EN14332 voor composteerbare en biologisch afbreekbare verpakkingen.

Stand: Hal 4.1, B-09
Website: www.sinclair-intl.com

SoFruMiniPak® EcoView

SoFruMiniPak® EcoView van SoFruPak Witold Gaj, Polen
Een eenvoudige, snelsluitende verpakking voor fruit en champignons, verkrijgbaar met een apart of geïntegreerd deksel. Hernieuwbare grondstoffen in combinatie met goede ventilatie-eigenschappen zorgen voor een optimale koeling en 100% biologische afbreekbaarheid.

Stand: Hal B/CityCube/E-04
Website: www.sofrupak.com

Tenderstem Royale®

Tenderstem (alternatieve broccolli) Royale® van SAKATA VEGETABLES EUROPE SAS, Frankrijk
Een natuurlijke kruising tussen Chinese boerenkool en broccoli met een karakteristieke paarse stam. Elk onderdeel is eetbaar, van stam tot punt. De malse, zoete stengels zijn niet alleen vet-, natrium- en suikerarm, maar ook rijk aan eiwitten en vezels.

Stand: Hal 8.2, B-11
Website: www.tenderstem.co.uk

Tomato YOOM™

Tomato YOOM™ van Syngenta Seeds B.V., Nederland
Een nieuwe lijn van tomaatproducten met een unieke donkerpaarse kleur rijk aan anthocyanen en een unieke zoetzure umamismaak. Dit innovatieve ras is geschikt voor alle seizoenen en teeltomstandigheden, ook voor kunstlicht.

Stand: Hal 1.2, D-16
Website: www.yoomtomato.com

Violì

Violì, van Apofruit Italia Soc. Coop. Agricola, Italië
Een hybride van zachte, zoete, licht paarse artisjok, gekweekt volgens nauwkeurige productievoorschriften en controleplannen. Dit zorgt voor consistente kalibers en unieke kwaliteitsniveaus. Violì is negen maanden per jaar beschikbaar.

Stand: Hal 2.2, A-08
Website: www.carciofivioli.it/en

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*