Nog maar een paar weken om project voor Stevie-Awards in te dienen

Over twee en een halve week eindigt de uiterste termijn voor deelname aan de Duitse Stevie® Awards 2020. Bedrijven en organisaties in Oostenrijk, België, Duitsland, Liechtenstein, Luxemburg en Zwitserland hebben nog tot woensdag 22 januari de tijd om hun aanvraag in te dienen en hopen een prijs te ontvangen bij de felbegeerde bedrijfsprijs.

De Europese Duitstalige Business Award biedt organisaties in de Duitstalige landen van Europa de mogelijkheid om hun beste projecten en bedrijfsprestaties gratis in te dienen. Uitgebreide informatie over de prijzen en de inschrijvingsformulieren zijn te vinden op www.StevieAwards.com/GSA.

De deelnemers kunnen kiezen uit meer dan 200 categorieën – zoals de Awards voor bedrijven en instellingen, die de prestaties van commerciële ondernemingen, non-profitorganisaties, grote en kleine, particuliere en overheidsbedrijven in hun geheel erkennen. Of de Entrepreneur Awards, die specifiek de prestaties van oprichters en ondernemende persoonlijkheden eren. Langetermijnprestaties worden beloond met de Lifetime Achievement Awards. Sollicitaties in deze categorieën moeten de algemene prestaties of ten minste 20 jaar carrière van uitstekende personen vertegenwoordigen.

Veel andere categorieën eren prestaties in alle belangrijke bedrijfsfuncties, waaronder productontwikkeling, marketing, klantenservice, public relations en IT.

Een grote selectie van categorieën van de Duitse Stevie Awards erkent ook uitstekende prestaties in bedrijfsgerelateerde media en publicaties. Voorbeelden hiervan zijn de prijzen voor live-evenementen, jaarverslagen en publicaties, app-ontwikkelingen, video’s of websites.

Een compleet overzicht van de categorieën en subcategorieën is te vinden op https://stevieawards.com/gsa/kategorien-der-german-stevie-awards.

De Duitse Stevie Awards 2020 staan open voor organisaties van elke grootte, publieke en private organisaties, met of zonder winstoogmerk, en voor personen uit het bedrijfsleven. Alle prestaties en projecten die sinds 1 juli 2018 zijn uitgevoerd, kunnen worden ingediend. De begeerde Stevie Awards trofeeën zijn te winnen. Alle bedrijven en organisaties mogen gratis een willekeurig aantal nominaties indienen – in het Duits natuurlijk, maar ook in het Engels.

De Duitse Stevie Awards maken deel uit van de Stevie® Awards, die onder andere de gerenommeerde International Business Awards® organiseren en meer dan 12.000 inzendingen uit meer dan 70 landen ontvangen in een totaal van acht competitieprogramma’s per jaar. De Duitse Stevie Awards bieden een internationaal concurrentieplatform voor benchmarking, speciaal voor bedrijven die actief zijn op de Europese Duitstalige markt.

Nominaties kunnen nog tot 22 januari 2020 online worden ingediend. Verschillende expertpanels zullen dan de gouden, zilveren en bronzen prijswinnaars bepalen. De winnaars worden op 5 maart publiekelijk bekend gemaakt, voordat ze hun gouden, zilveren en bronzen trofeeën in ontvangst nemen tijdens een feestelijke prijsuitreiking op 8 mei in het luxueuze Hotel Adlon Kempinski in Berlijn.

Onder de winnaars van de Duitse Stevie Awards 2019 zijn APPSfactory, Blacklane, Crowdconsultants 360, Deutsche Bahn, Deutsche Bank, Deutsche Telekom, McDonald’s Germany, Merck, PaySafe Pay Later, Pfeiffer Medienfabrik, promio.net, Schwartz Public Relations, Telefonica Germany en Wolters Kluwer Germany.

Een overzicht van alle winnaars van de Duitse Stevie Awards 2019 is te vinden op https://stevieawards.com/gsa/2019-gewinner-der-german-stevie-awards.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*