Nieuw: Lotus speculooskoekjes met heerlijke vulling

Lotus pakt uit met een heerlijke nieuwe snack: Gevulde Lotus Speculoos. En dat in maar liefst drie varianten. Het koekje, dat bestaat uit twee ronde Lotus Speculooskoekjes en een vulling van vanille-, speculoos- of chocoladecrème laat iedere lekkerbek watertanden. Creamy en crunchy: a match made in heaven!

Twee ronde Lotus Speculooskoekjes en een heerlijke smeuïge vulling: meer is er niet nodig voor een perfect tussendoortje. De zachte crème in combinatie met het krokante koekje maakt deze zoete zaligheid onweerstaanbaar lekker! Kies je voor de chocolade of vanille variant? Of laat jij je betoveren door de unieke speculooscrème? Een hemels unicum in de koekjeswereld! De Gevulde Lotus Speculoos is ideaal dus als snack, voor thuis of onderweg. Nu beschikbaar in de winkels!Niels Janssens PR-specialist

Over Lotus

Lotus Bakeries is in 1932 gestart in het dorp Lembeke in België en is inmiddels wereldwijd actief in het segment van traditionele en natuurlijke tussendoortjes met onder meer de merken Lotus, Lotus Biscoff, Dinosaurus, Peijnenburg, Annas, Nākd, TREK, BEAR en Kiddylicious. Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Zweden, Zuid-Afrika en de VS, en twintig eigen verkooporganisaties in Europa, Amerika en Azië. Verder werkt Lotus Bakeries samen met commerciële partners in een vijftigtal landen wereldwijd. Lotus Bakeries telt ongeveer 1.900 medewerkers. Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten. Het geheim van Lotus Biscoff zit in de unieke smaak, de typische vorm en de verrassende knapperigheid van het koekje. De unieke gekarameliseerde smaak van speculoos is inmiddels ook verwerkt in pasta en ijs. Onder de merknaam Lotus wordt voorts een breed gamma aan gebakspecialiteiten en wafels aangeboden. Koninklijke Peijnenburg is marktleider in ontbijtkoek in Nederland en Annas staat voor een typisch Zweedse specialiteit, pepparkakor: dunne, krokante koekjes met gember en kaneel. Onder de merken Nākd, TREK en BEAR biedt Lotus Bakeries lekkere tussendoortjes aan, gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers. Kiddylicious focust zich op gezonde tussendoortjes voor de allerkleinsten. In 2018 realiseerde Lotus Bakeries een omzet van 556 miljoen EUR. De aandelen van Lotus Bakeries zijn genoteerd op Euronext Brussels. De meerderheid van de aandelen is in handen van de families Boone en Stevens.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*