Natexpo in Parijs: 1000 exposanten verwacht!


Negen maanden voor het evenement, hebben al meer dan 600 bedrijven hun aanwezigheid op de beurs van de sector aangekondigd, die wordt gehouden in het Parc des Expositions de Paris Nord Villepinte van 20-21-22 oktober aanstaande.

9 regio’s zullen ter plaatse vertegenwoordigd zijn, evenals de regio
Grand Est die zijn eerste deelname aan de show bevestigde.
NATEXPO verwacht ook een sterke groei van
internationale bedrijven met een groeiend aantal geregistreerde landen.

Alle bio van morgen op NATEXPO 2019

NATEXPO verwacht 20% meer exposanten dan in de vorige editie in Parijs
van 2017. Het is inderdaad de plaats geworden waar de biologische producten van morgen worden getoond in alle sectoren: voeding, cosmetica en hygiëne, diëtetiek en voedingssupplementen, ingrediënten en grondstoffen, producten en diensten voor huis, tuin en individu
en diensten/uitrusting voor winkels. Deze uitzonderlijke beurs heeft de bijzonderheid om de diversiteit en vitaliteit, eigen aan deze periode waarin zich een ongekende groei van de voedselproducten voortdoet, te etaleren.

De consumentenaankopen zijn sinds 2012 verdubbeld tot bijna 8,4 miljard in 2017

In 3 dagen – onderbroken door tal van evenementen en activiteiten –
wil NATEXPO, dat zo dicht mogelijk bij de verwachtingen van professionals staat, een bevoorrechte plaats bieden om de exposanten samen te brengen met kopers en beslissers zodat ze de gelegenheid hebben om hun ideeën uit te wisselen en te bespreken.

Drie dagen , met tal van workshops en evenementen

Gedurende 3 dagen biedt de show u ook tal van entertainment en advies,
en conferenties om u te informeren over het laatste biologische nieuws in Frankrijk en over de hele wereld.

Hoogtepunten voor alle biologische professionals

NATEXPO stelt professionals in staat om de beste innovaties te ontdekken op het gebied van producten of diensten, maar ook om op de hoogte te zijn van de nieuwe trends in de biologische markt en die zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Naast de twee nieuwe ruimtes voor import/export van cosmetica, stelt Natexpo ook diensten voor om afspraken te maken waarbij vragen van de aanwezige professionelen zo goed mogelijk kunnen worden beantwoord.

NATEXPO 2019

Trofeeën: gecreëerd om de beste biologische innovaties te belonen. De NATEXPO-trofeeën worden toegekend aan producten die tussen 1 mei 2018 en 1 mei 2019 op de markt zijn gebracht in 7 categorieën : Dranken, Dieetproducten, Voedingsmiddelen, Levensmiddelen, Verse producten,
Cosmetica & Persoonlijke Hygiëne, Producten & Diensten voor mens & huis.

De regio’s: een agora in het hart van de show waar interprofessionals, federaties en de regionale structuren zullen openstaan voor iedereen.

Retail Expert: een speeddate ruimte tussen distributie-experts en toekomstige eigenaars van biologische winkels om waardevolle adviezen te verzamelen.

Het Forum van de biologische detailhandel: Natexpo is een instrument om de groei van de biologische sector te ondersteunen. Als zodanig kunnen merken die zich willen ontwikkelen, een forum hebben voor
stellen zich voor aan de projectleiders.

Het Lab: een plaats van tentoonstelling en standplaatsen, het Lab is gewijd aan starters met initiatieven. Het is innovatief in termen van nulafval, circulaire economie en eco-innovaties op technologisch vlak.

The New Products Gallery: een weerspiegeling van innovatie! Deze ruimte
zal bezoekers in staat stellen om in exclusiviteit de innovaties van de exposanten te bezoeken.

De Kookworkshop: een ruimte voor creatie en expressie van chef-koks.
Het Atelier Cuisine is het laboratorium van een keuken, waar echt en gezond centraal staat. NATEXPO bezoekers worden uitgenodigd om de
bereidingen met de producten van de exposanten bij te wonen.

Import / Export Office”: een ruimte om de goede hefbomen voor import en export te onderkennen: regelgeving, verpakkingen, certificeringen, verwachtingen van de doelmarkten, enz.

Het Natexbio Forum: miniconferenties georganiseerd door
NATEXBIO, de federatie van biologische verwerkers en distributeurs,
die verschillende deskundigen op de biologische markt en zijn potentieel onderbrengen. Dit zal ook een gelegenheid zijn om de 1e
editie van de wedstrijd “Natexbio Challenge”, gewijd aan startende ondernemingen in verwerking en distributie, te zien.

Het Forum Voedingssupplementen: in samenwerking met
SYNADIET. Deze ruimte biedt kopers en verkopers van de
sector een forum om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de sector.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*