Meat Expo 2023 belooft een interessante beurs te worden, Eurobeef, Junior Cup en Gouden Mes zetten vakmanschap in de schijnwerpers

Meat Expo 2023 is dé vakbeurs voor de Belgische slagersgemeenschap gericht op innovatie in ambacht en ondernemerschap. Het evenement wil informatie en ideeën aanreiken voor slagers en hun medewerkers om het verschil te blijven maken en te voldoen aan de behoeften van de consument van vandaag en morgen.

Tijdens Meat Expo zullen tal van exposanten hun nieuwe producten en technologieën, technieken en originele creaties tentoonstellen. De Innovation Awards zullen de meest opvallende innovaties van exposanten in de kijker zetten.

Eurobeef, Junior-Cup en Gouden Mes

Heel belangrijk zijn de slagersvakwedstrijden, zoals de Eurobeef Vakwedstrijden en de Speciale Junior-Cup 2023. Ook het Gouden Mes, demonstraties van jonge slagersleerlingen uit de vakscholen, voorstellingen van nieuwe ceaties en recepten, enz. staan op het programma.

Dit jaar opent Meat Expo op de laatste beursdag ook de deur voor iedereen die deze sector wil ontdekken en als slager of verkoper aan de slag wil (actie in samenwerking met onder meer de VDAB).

Broodway & Taste of Tavola

Naast Meat Expo vinden in Kortrijk Xpo nog twee andere beurzen plaats: Broodway (de beurs voor de bakkerijhandel) en Taste of Tavola (de najaarseditie van de internationale Tavola voor Belgische inkopers). Ze zijn gratis toegankelijk voor alle bezoekers van Meat Expo en maken van een bezoek aan de beurs een boeiende ontdekkingsreis vol nieuwe ideeën voor uw eigen winkel en atelier. Begin dit jaar zijn er al – meer dan 6 maanden voor de opening van de beurs – 275 exposanten ingeschreven!

De unieke sfeer en beleving staan bovendien garant voor aangename ontmoetingen en interessante gesprekken met leveranciers en collega’s. Hierdoor gaan bezoekers van Meat Expo na een prettig bezoek met veel informatie en inspiratie naar huis.

Meat Expo vindt plaats van zondag 24 september tot en met woensdag 27 september 2023 in Kortrijk Xpo in België. Bezoekers zullen ook toegang hebben tot twee andere vakbeurzen, Broodway en Taste of Tavola.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*