Lotus Speculoos verrast chocoladeliefhebbers met nieuwe chocoladesenstaties

Lotus Speculoos verrast chocoladeliefhebbers met nieuwe chocoladesenstaties

Dat de unieke Lotus Speculoossmaak perfect matcht met chocolade is een understatement. Goed nieuws dus want Lotus lanceert in september een nieuwe chocoladesensatie. Meer nog! Je kan kiezen uit twee verrukkelijke varianten. Ga je voor melkchocolade met een smeuïge Lotus Speculoospastavulling? Of hou je van crunch en verkies je melkchocolade met krokante Lotus Speculoosstukjes? Beide smaken zijn er bovendien in tabletvorm of als individueel verpakte chocolaatjes. Lekker én verrassend!

Chocoholics opgelet! Lotus lanceert in september namelijk chocolade met een onweerstaanbare Lotus Speculoossensatie. Lotus Chocolade zal er zijn in twee smaken én twee varianten. Vier keer genieten dus! De combinatie van chocolade met een zalig smeuïge vulling van Lotus Speculoospasta is werkelijk een match made in heaven. De tweede smaak verwent je met krokante Lotus Speculoosstukjes. En dat de liefde tussen crunchy Lotus Speculoos en chocolade van twee kanten komt, proef je meteen als je erin bijt.

Heerlijke melkchocolade met variaties van de unieke Lotus Speculoos

Keuze heb je bovendien uit chocoladetabletten of individueel verpakte chocolaatjes. Of proef ze natuurlijk allebei. Ze zijn onweerstaanbaar lekker als snelle snack of als dessert, om te delen of helemaal voor jou alleen. Kortom: het ideale verwenmoment! Beschikbaar in supermarkten in jouw buurt.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*