Lily Libeert, co-CEO van Libeert Chocolade, heeft de Gondola Personality Award gewonnen

Lily Libeert, co-CEO van Libeert Chocolade, heeft de Gondola Personality Award gewonnen in de categorie leveranciers. Het bedrijf is vaste leverancier van chocolade aan retailers. De jury prees Lily’s ondernemersvaardigheden en merkte op dat een verdubbeling van de omzet van het bedrijf in een verzadigde markt als de chocolademarkt een opmerkelijke prestatie is. De Gondola Storecheck Personality Awards worden jaarlijks in de Belux retail- en FMCG-sector uitgereikt aan personen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan hun bedrijf en hun sector.

Lily Libeert, co-CEO van Komen’s gerenommeerde Libeert Chocolade, heeft de Gondola Personality Award gewonnen in de categorie leveranciers. Het bedrijf van Komen is de vaste chocoladeleverancier van de retailsector. “We zijn bezig om onszelf als familiebedrijf opnieuw uit te vinden en om zo’n prijs te ontvangen vervult ons met vreugde en geeft ons nog meer energie”, zei Lily trots na de wedstrijd.

Libeert Chocolade

Lily runt het chocoladebedrijf Libeert de Komen samen met haar zus en twee broers. Zij vertegenwoordigen de vierde generatie van het familiebedrijf. De concurrentie voor Lily bij de Gondola Storecheck Personality Awards was allesbehalve gemakkelijk, want ze moest het opnemen tegen de CEO’s van Mars, Kellogg’s, Coca Cola Belgium en P&G. De jury prees Lily’s ondernemersvaardigheden. “Ondernemen in een markt die zo verzadigd is als de chocolademarkt is niet gemakkelijk”, aldus de jury. “Maar Lily heeft geholpen om de omzet van het bedrijf te verdubbelen. Dat is een hele prestatie.”

De Gondola Storecheck Personality Awards worden jaarlijks uitgereikt in de Belux retail en FMCG sectoren. Ze belonen personen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan hun bedrijf en hun sector.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*