Lien Callewaert is nieuwe directeur van de Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie

Lien Callewaert wordt vanaf 1 juli directeur van de Belgische Zuivelfederatie. Callewaert is momenteel adjunct-directeur bij BCZ en heeft de voorbije tien jaar een uitgebreide expertise opgebouwd binnen de organisatie.

Lien Callewaert beschikt over de vaardigheden en het netwerk die nodig zijn om de uitdagingen waar de zuivelindustrie de komende jaren voor staat aan te pakken. De benoeming van Callewaert wordt toegejuicht door haar voorganger Renaat Debergh, die zijn vertrouwen uitsprak in haar vermogen om alle verantwoordelijkheden binnen de federatie op haar te nemen.

Callewaert is vastbesloten om een verschil te maken voor de zuivelindustrie, met de nadruk op het faciliteren van een duurzame ontwikkeling. Ze is ervan overtuigd dat er naast uitdagingen ook heel wat mogelijkheden in het verschiet liggen. Door samenwerking en dialoog binnen de sector en met stakeholders te stimuleren, wil Callewaert samen met het hele team van de de Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie (BCZ) deze kansen maximaal benutten. Tijdens de jaarvergadering sprak ze over haar engagement voor BCZ en haar geloof in de groei en het succes van de sector.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*